Categorieën
Beauty Make-up

Elizabeth Arden Ceramide Lash Extending Treatment mascara

Het make-upje dat ik je vandaag laat zien was een toevalstreffer en vaak zijn dat de leukste aankoopjes. Omdat het Catrice Absolute Nude palette bij ieder Kruidvat filiaal in de buurt uitverkocht was ging ik het even proberen bij Trekpleister (bingo!) en zag ik daar bij het Rimmel display (vraag me niet waarom juist daar) ineens een rijtje Elizabeth Arden mascara’s hangen. Huh, Elizabeth Arden, da’s toch van die beroemde crème? Ja, maar behalve de befaamde 8 Hour Cream blijkt dit merk dus nog wel meer in petto te hebben!

De Ceramide Lash Extending Treatment mascara, vertel eens, wat moet hier zo bijzonder aan zijn? Nou, allereerst schijnt het de eerste mascara met een zogenaamd drievoudig ceramidecomplex (1,3 & 6) te zijn én bevat het vitamine A, C en E en is dit een combinatie die moet zorgen voor langere, vollere en sterkere wimpers. Sounds great!

Of ik het echt heel mooi vind, mwoh, maar de mascara oogt in ieder geval best wel luxe met het doosje eromheen en de langwerpige, roségouden huls. In het doosje is ook nog een soort van bijsluiter te vinden die in allerlei talen, behalve Nederlands, van alles over deze mascara vertelt.

De mascara heeft een vrij eenvoudig borsteltje, maar wat mij betreft kunnen mascaraborstes niet simpel genoeg zijn. Ik ben geloof ik toch niet zo’n fan van enorme megaborstels met allerlei enge uitsteeksels en tierelantijntjes, het levert vaak niet heel veel meer op dan een gewoon eenvoudig en normaal borsteltje.

Wat betreft het drievoudig ceramidecomplex geloof ik het allemaal wel maar hey, kijk even naar het resultaat! Mooie, lange volle wimpers zonder dat ze zo lelijk dik, zwaar en klonterig worden, that’s how we like it! Ook brengt het borsteltje supereasy aan en heb ik eigenlijk niets te zeuren of te klagen over deze mascara. Nouja, behalve de redelijk fikse prijs van rond de 20 euro, maar gelukkig heb ik ‘m nu voor weinig kunnen scoren, hooray!

De Elizabeth Arden Ceramide Lash Extending mascara kocht ik voor ongeveer 8 euro bij Trekpleister, normaal gesproken kost deze zo rond de 20 euro.
Tip: op de Bijenkorf.nl is deze mascara nu voor slechts € 8,75 te bestellen!

Q: En, wat vind je van het resultaat van deze mascara van Elizabeth Arden?

29 reacties op “Elizabeth Arden Ceramide Lash Extending Treatment mascara”

Oja en ‘In het doosje is ook nog een soort van bijsluiter te vinden die in allerlei talen, behalve Nederlands, van alles over deze mascara verteld’ –> vertelT en ‘… en heb ik eindelijk niets te zeuren of te klagen over deze mascara’ –> eiGenlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.