Categorieën
Beauty Make-up

e.l.f. (Eyes Lips Face) Super Glossy Lip Shine

Lipgloss kun je als meisje eigenlijk nooit genoeg hebben en helemaal spotgoedkope exemplaren kun je natuurlijk niet laten lopen. Naast de één euro nagellakjes van e.l.f. hebben ze ook lipglossjes die je slechts een euro kosten en ik wilde wel eens weten of deze Super Glossy Lip Shine net zo goed of misschien zelfs beter werkt als de duurdere varianten uit mijn collectie!

e.l.f. vertelt over deze zogeheten superglanzende lipgloss dat het een SPF 15 factor bevat die je lippen bescherming biedt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, ze een enorme glans geeft en een aangename zoete geur heeft.

De lipgloss komt net als alle e.l.f. make-up producten in een verpakking, iets dat ik overigens bij een lipgloss nog zelden heb gezien. De kleur gloss die ik testte is de 2806 Pink Kiss, zoals helemaal bovenaan de verpakking staat.
Naast deze 2806 Pink Kiss heeft e.l.f. nog 9 kleurtjes: 2801 Angel, 2802 Mauve Luxe, 2803 Goddess, 2804 Iced Latte, 2805 Malt Shake, 2807 Watermelon, 2808 Candlelight, 2809 Honey Do en 2810 Juiced Berry.

Op de achterkant van de verpakking staat op het bovenste gedeelte wat informatie over de lipgloss, zoals dat hij lekker glanst, niet plakt, lang blijft zitten, je lippen hydrateert, ze beschermt tegen de zon en huidveroudering en dat het een veilige en zachte formule heeft.
Iets daaronder staat meer over de ingrediënten van de gloss met daarachter wat de werking ervan is. Echt heel handig, dit zie je eigenlijk zelden tot nooit zo uitgebreid op de verpakking van een lipgloss staan.

Wanneer je de verpakking verwijdert komt de tube tevoorschijn die er eigenlijk prima uitziet. Hij voelt lekker stevig aan, heeft aan de bovenkant en in de letters een leuk glimmend zilveren accentje en een transparante stevige dop die  makkelijk opent en sluit. Ook op de achterkant van de tube vind je nog wat over de ingrediënten van de gloss.

Op de dop van de gloss zit een heel klein stickertje met daarop ook het nummer en de naam van de gloss, zodat je ook wanneer je de verpakking hebt verwijderd nog kunt zien wat het nummer en de naam van de gloss is die je in je handen hebt.

Als je de dop van de tube draait zie je dat het een heel klein gaatje heeft waardoor je de lipgloss naar buiten kunt knijpen. Dit werkt altijd beter dan zo’n groot gat waar meteen veel te veel gloss mee naar buiten komt.

Zodra de dop van de tube is ruik je inderdaad duidelijk een zoete geur, wow! Bij alle kleurtjes lipgloss staat vermeld dat ze een ‘Grape Vanilla’ geur hebben, maar het doet eerder aan van die knalroze bubblegum kauwgom denken. Toch is de geur verder niet heel storend of vies.

De naam Pink Kiss en het kleurvoorbeeldje op de website van e.l.f. doen denken dat deze gloss een lichtroze kleurtje geeft, maar in werkelijkheid is het meer peachy, zoals je ook op onderstaande swatch kunt zien.

Ik was een beetje bang voor een nogal plakkerige substantie, maar dat bleek echt reuze mee te vallen. De gloss voelt eigenlijk helemaal niet plakkerig aan op mijn huid en ook laat het zich makkelijk verwijderen en blijft er nadien geen plakkerige laag over.

De gloss brengt makkelijk aan en na het drinken van een beker thee en koffie en wat water zit hij nog steeds op mijn lippen en ze voelen ook lekker zacht aan. Zoals je op onderstaande foto kunt zien geeft de Pink Kiss ook op mijn lippen een glanzend licht peachy, bijna nude kleurtje dat niet heel opvallend is.

Voor slechts één euro is deze Super Glossy Lip Shine lipgloss echt prima en kan ik er niet heel veel nadelen aan ontdekken, behalve dat de kleur misschien iets anders is dan ik vooraf verwacht had.

By Sjanty vindt dit product:

De e.l.f.  Super Glossy Lip Shine lipglossjes zijn voor € 1,00 per stuk verkrijgbaar via de website www.eyeslipsface.nl

Één reactie op “e.l.f. (Eyes Lips Face) Super Glossy Lip Shine”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.