Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Getest: 3x Dr. van der Hoog 3 minuten masker

Ohh, ik doe het echt véél te weinig: mezelf en m’n huid verwennen met een lekker maskertje. Het is niet dat ik ze niet heb ofzo, de badkamer staat er vol mee, maar ik gun mezelf er simpelweg geen tijd voor. Het stomste excuus ever eigenlijk, want hoe lang neemt zoiets nou eigenlijk helemaal in beslag. Nou, in het geval van de Quick maskers van Dr. van der Hoog slechts 3 minuten!

Toen Dr. van der Hoog haar hele assortiment vorig jaar een frisse make-over heeft gegeven introduceerden ze ook meteen een aantal nieuwe producten, waaronder de 3 minuten maskers. Speciaal voor het drukke leven wat we tegenwoordig allemaal hebben ontwikkelde Dr. van der Hoog een drietal maskers waarmee het nog maar 3 minuutjes kost om je huid een lekkere oppepper te geven, ideaal! De 3 verschillende varianten zijn: Quick Boost, Quick Restore en Quick Pure.

De maskertjes doen alledrie iets specifieks voor je huid en kun je afhankelijk van je behoefte kiezen voor welke je gaat. De Quick Boost met jojoba olie geeft je (vermoeide) huid door de aanwezige vitaminen C en E een flinke energy-boost en zorgt dat deze na 3 minuten weer lekker zacht en fris aanvoelt. De Quick Pure op basis van Rozemarijn-extract je reinigt je huid tot diep in de poriën, verwijdert onzuiverheden en dankzij de toegevoegde calendula-olie heeft dit masker bovendien een zuiverende en een herstellende werking. Tenslotte herstelt het Quick Restore masker, dat met natuurlijke aloë vera extracten vol vitaminen en mineralen zit, de kwetsbare huid en zorgt dat deze lekker zacht, ontspannen en soepel aanvoelt.

De maskertjes mogen dan allemaal een verschillende werking hebben, qua kleur en structuur zijn ze praktisch hetzelfde. De geur is wel bij ieder masker weer anders; ze ruiken allemaal naar het extract dat eraan toegevoegd is, dus jojoba olie, rozemarijn en aloë vera. Persoonlijk vind ik de jojoba olie het lekkerst ruiken, die is een beetje fruitig en zoetig en daar houd ik altijd wel van. De structuur van de maskertjes is op zich lekker stevig, maar ze smeren tegelijkertijd ook wel heel makkelijk en snel uit.

Zo’n 3 minutenmasker is natuurlijk ideaal om even mee onder de douche te springen, dan ben je helemaal lekker efficiënt bezig! Na  3 minuutjes spoel je het masker met een beetje lauwwarm water van je gezicht en wat er dan overblijft is een superzacht, fris en soepel huidje. Qua resultaat vind ik dat eigenlijk alle drie de maskers hun werk goed doen, ze zorgen allemaal dat mijn huid mooi egaal, fris, glad en soepel is en dat is precies wat een masker wat mij betreft moet doen!

De 3 minuten gezichtsmaskers van Dr. van der Hoog zijn voor € 6,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Heb jij de 3 minuten maskers van Dr. van der Hoog zelf al eens geprobeerd? Zo nee, naar welke van de drie ben je het meest nieuwsgierig?

18 reacties op “Getest: 3x Dr. van der Hoog 3 minuten masker”

Mijn mama had laatst met haar voordeelkaart van de kruidvat 2 voor de prijs van 1 of in elk geval een korting en nu hebben we die met jojoba olie en aloe vera aangeschaft. Volgens mij heeft zij ze niet gebruikt en ik zelf ook niet. Zal mezelf dit weekend eens dwingen een lekker maskertje te nemen. Want ik gun mezelf er inderdaad ook geen tijd voor. Thanks voor de tip!

Ik heb de Quick Restore hij werkt goed en mijn huid werd er lekker soepel van ik vind dat hij na 3 minuten nog niet droog is dus meestal laat ik heb 10 minuten zitten x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.