Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Nieuwe Dove Purely Pampering douchecrème Pistache & Meiklokjes

De geur van douchegel en shampoo is anno 2013 echt niet meer beperkt tot bloemig of fruitig, oh nee. We kunnen ons in de douchecabine onderdompelen in de geur van chocolade, honing, mierzoete snoepjes en jawel…. pistache & meiklokjes!

De combinatie van pistache en meiklokjes, hoe kom je erop zou je zeggen. Het grappige is dat deze geurcreatie niet door Dove is zelf bedacht, maar de winnaar is van de ‘creëer je eigen douchecrème’ campagne die in 2012 bij de lancering van de Dove Purely Pampering-lijn van start ging.

Pistache kennen we denk ik allemaal wel als dat lekkere nootje dat bol staat van de essentiële vetzuren en anti-oxidanten en voor de gelegenheid is deze gemixt met de zachtzoete geur van meiklokjes. Mmm!

Het resultaat is een heerlijk vrouwelijke, zachte, licht zoetige geur die ervoor zorgt dat je de douchecabine nu helemáál niet meer uitkomt. Zoals we van Dove gewend zijn is de douchecrème ook superzacht, wat te danken is aan het voedende NutriumMoisture™ complex, dat ervoor zorgt dat je huid tijdens het douchen gevoed wordt. Wat een goeie vondst dit, heerlijk!

De nieuwe Dove Pistache & Meiklokjes douchecrème is voor € 3,55 (250 ml)  en  € 5,99 (500 ml) verkrijgbaar bij onder andere DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q: Heb jij al even aan deze nieuwe geurcreatie gesnuffeld? Zo ja, wat vond je ervan? Zo nee, lijkt het je wat?

13 reacties op “Nieuwe Dove Purely Pampering douchecrème Pistache & Meiklokjes”

Heb me er niet echt een voorstelling bij, maar ik ben wel benieuwd! Wij hadden pas ook zo’n Purely Pampering douchecrème van Dove en die geur was echt goddelijk, iets met amandelmelk ofzo. Hmmmm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.