Categorieën
Beauty Nagels

Deze had ik je nog niet laten zien! Diverse nagellakswatches Rimmel, Catrice en Butter London!

Toen ik begon met By Sjanty had ik slechts een klein aantal beauty- en make-up spulletjes om te reviewen en was het daarmee soms een beetje creatief zijn in het iedere dag plaatsen van een review. Nu een jaar later heb ik een heuse reviewmand vol met spulletjes die ik voor de site te reviewen heb en realiseer ik me maar al te goed dat dit echt een luxepositie is. Zo wil het nu wel eens gebeuren dat sommige producten een hele tijd in die bewuste mand blijven liggen en dat was ook een beetje het geval met de lakjes die ik je in dit artikel ga laten zien. Dat wil echter niet zeggen dat ik ze mooi of niet de moeite waard vind, integendeel!

Lakjes die al geruime tijd in de reviewmand op me liggen te wachten zijn een lakje van Butter London en Catrice en 3 uit de Rimmel I ♥ Lasting Finish collectie. Een swatch van het Butter London lakje had ik eigenlijk rond Kerst online willen plaatsen, maar toen had ik zoveel moois te laten zien dat deze er helaas een beetje bij ingeschoten is. Gelukkig is dit prachtige lakje nog steeds verkrijgbaar bij onder andere Boozyshop, dus mocht je ‘m graag willen hebben weet je waar je terecht kunt!

Rimmel  I ♥ Lasting Finish – 030 Double Decker Red
Rimmel I ♥ Lasting Finish – 080 Black Cab
Rimmel I ♥ Lasting Finish – 500 Disco Ball
Catrice Ultimate Nail Lacquer – 070 Caught On The Red Carpet
Butter London – Fairy Lights (Holiday 2011 collection)

030 Double Decker Red is wat mij betreft de ultiem rode kleur voor op je nagels. Het lakje is met twee laagjes prima dekkend en heeft een mooie, creamy finish.

080 Black Cab is een lakje dat Rimmel gezicht Kate Moss zelf goed zou kunnen dragen, want hoe vaak wordt zij niet met zwarte nagels gespot. Nu is zwart op de nagels niet helemaal aan mij besteedt, maar desondanks vind ik dit toch een mooi lakje. Net als de Double Decker Red is ook deze met twee laagjes goed dekkend en mooi creamy.

500 Disco Ball is geen gewoon lakje, maar meer een glittertopcoat. Natuurlijk kun je deze ook zonder iets eronder op je nagels dragen, maar met een kleurtje eronder geeft ie een wat mooier effect. Disco Ball is een transparante lak met heel veel kleine zilveren en blauwe glittertjes. Pretty!

070 Caught On The Red Carpet van Catrice heb ik al maanden liggen en toen ik deze van de week tijdens het opruimen van mijn reviewmand tegenkwam dacht ik alleen maar: waarom heb ik deze nog niet eerder geswatched? Het is een mooi donkerrood lakje dat ik voor de foto drie laagjes heb gegeven, omdat hij wel een beetje sheer en jelly is.

Dit is mijn eerste Butter London lakje en ik vind ‘m zo fijn! Fairy Lights is afkomstig uit de Holiday 2011 Collection, waarin nog twee hele mooie, feestelijke lakjes vinden zijn. Het is een lilapaars/roze kleurtje met een overduidelijke metallic finish. Door het metallic effect lakt hij gauw wat streperig en doordat het kwastje vrij smal is zie je valt dit nog extra op. Maakt niet uit, hij is gewoon erg pretty!

Het Butter London lakje heeft een brede, vierkante dop maar wanneer je deze verwijdert komt er een ronde dop met daaraan een vrij lang en smal kwastje tevoorschijn. De Douglas Absolute Nails lakjes werken ook op deze manier, alleen hebben die wat mij betreft wat fijnere en bredere kwastjes.

De Rimmel I ♥ Lasting Finish nagellakjes zijn voor € 4,99 per stuk verkrijgbaar bij deze Kruidvat filialen.

Het Catrice 070 Caught On The Red Carpet lakje is voor 2,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Het Butter London Fairy Lights lakje uit de Holiday 2011 Collection is voor € 12,95 verkrijgbaar via www.boozyshop.nl

Q: Welk van deze 5 lakjes is/zijn jouw favoriet(en)?

17 reacties op “Deze had ik je nog niet laten zien! Diverse nagellakswatches Rimmel, Catrice en Butter London!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.