Categorieën
Beauty Nagels

Swatches Deborah Milano Shine Tech Gel Like nagellak – 04 Cherry Bang en 07 My Red

Het is tegenwoordig alles of niks op het gebied van nagellak: je gaat óf voor totally matt óf voor shiny all the way. Denk maar aan de Gelly Nail Paint lakken van Barry M, die glimmen je al van een afstand tegemoet en zijn zooo pretty. Ook het merk Deborah Milano is niet vies van een beetje glans en komt daarom met een reeks supergave Shine Tech Gel-Like nagellakken!

Nagellakken die een supershiny finish geven zonder dat er een UV lamp aan te pas komt, dat beloven de Shine Tech Gel Like te zijn. Er zijn in totaal 10 verschillende kleuren: 01 Naked Now, 02 Pink Pulse, 03 Taupe Ambition, 04 Cherry Bang, 05 Violet Pleasure, 06 Red Pusher, 07 My Red, 08 Red Boudoir, 09 Peacock Couture en 010 Blue Potion.

04 Cherry Bang (twee laagjes), bang! dat is een mooi kleurtje! Aangezien we, ondanks het feit dat het hartje lente is, nog steeds midden in de winter zitten zijn mooie donkere kleurtjes nog steeds van harte welkom en jawel, deze shiny aubergine paarse is very pretty.

07 My Red (twee laagjes) is een klassiek rood lakje waar ik er al best wat van heb, maar dergelijke kleurtjes blijven mooi om te zien en te dragen. Of deze nou echt veel meer glanst dan de exemplaren die in mijn stash liggen betwijfel ik, maar dat vind ik stiekem ook niet zo heel interessant.

De Shine Tech Gel Like nagellakken zijn voor € 7,25 per stuk verkrijgbaar bij de Deborah Milano verkooppunten, die je hier vindt.

Q: Wat vind je van deze twee Shine Tech Gel Like lakken? Hoe heb jij je nagella op dit moment het liefst: mat of extra shiny?

20 reacties op “Swatches Deborah Milano Shine Tech Gel Like nagellak – 04 Cherry Bang en 07 My Red”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.