Categorieën
Beauty Nagels

DA Mininails lakjes

Het gezellige Woerden heeft de beschikking over maar liefst twee filialen van de DA drogist en ik kan wel zeggen dat ik daar vrij regelmatig te vinden ben, vooral die in het winkelcentrum buiten de stad (Snel en Polanen) is echt een walhalla. Ze hebben daar echt een ontzettend uitgebreid make-up assortiment en verkopen naast alle standaard merken als Rimmel, L’Oréal, Max Factor en Maybelline ook Essie (jeeej!), Miss Sporty, Bourjois, Teeez, W.I.C. by Herôme en nog een aantal wat luxere merken. Toen ik onlangs weer even lekker aan het struinen was stuitte ik in de display van het eigen merk op een mandje met daarin allemaal hele kleine, superschattige flesjes, wat limited edition mininails nagellakjes bleken te zijn. Tja, zulke schatjes kon ik natuurlijk niet weerstaan!

De Mininails zijn zonder twijfel de meest kleine nagellakflesjes die ik ooit in mijn handen heb gehad, ze zijn echt ienieminie. Ze hebben een leuke ronde vorm en een opvallend roze dopje, dat wel handig is met zulke mini’s die natuurlijk binnen no time overal tussen, achter en onder verdwijnen.

De flesjes zelf zijn behalve klein ook heel, héél simpel want Mininails is het enige woord dat er op te ontdekken is. Geen naam, nummer, hoeveelheid, niets van dat al. Ik heb ook geen idee hoeveel er in een flesje zit, ik ben daar nooit zo goed in…

Misschien vind je de kwastjes van de lakjes van Essence of de Hema duo’s die ik je afgelopen week liet zien al klein, nou dan heb je deze nog niet gezien!

Normaal gesproken heb ik niet zo’n moeite met kleine of korte kwastjes, maar met dit formaatje wordt het lakken van je nagels toch wel een lichtelijk gepriegel hoor, pff. Je bent sowieso al wel even bezig omdat het kwastje niet zo heel veel lak opneemt, dus als je even snel je nagels van een kleurtje wil voorzien zou ik ter voorkoming van irritatie en agressie een andere kiezen.

Bij gebrek aan naam of nummer kroon ik deze maar tot aquablue, wat het eerste is dat in me opkomt als ik dit mooie, frisse kleurtje zie. Aangezien zo’n tintje wel in bijna iedere voorjaarscollectie te vinden is, is het misschien niet heel vernieuwend of origineel maar beter goed gekopieerd dan slecht bedacht, toch?

Nog een blauw kleurtje, maar dan wel een paar tintjes donkerder. Daarmee wat mij betreft niet minder geschikt voor de zomer, want dat heerlijke zeeblauwe kleurtje met die prachtige creamy glanzende finish maakt mij helemaal vrolijk!

Oef, dit is niet helemaal mijn kleur. Ik vind ‘m niet perse oerlelijk, maar bij keuze uit honderden andere kleurtjes die zich in mijn nagellakbox bevinden zou ik deze zelf gewoon niet zo snel pakken. Op de foto is het trouwens niet zo heel duidelijk zichtbaar, maar dit lakje heeft als extraatje hele kleine zilverkleurige shimmertjes in zich verstopt!

Ja, dit is een mooi kleurtje! Het laatste Mininails lakje is koraalroze met een beetje een rode ondertoon en heeft ook weer een mooie creamy finish. Nu ik goed kijk zie ik dat mijn nagels na twee laagjes nog wel een heel lichtjes door de lak heen sneaken, wat met een derde, extra laagje wel verholpen zal zijn.

Ik zou misschien eens moeten leren niet meteen te zwichten voor alles wat schattig, roze en klein is, maar als het dan ook nog eens een prijsje van € 1,99 heeft (nu ik er over nadenk is dat eigenlijk best veel voor zo’n klein ding, maar goed) ben ik daar gewoon niet tegen opgewassen. Als je me vraagt of het nou echt musthaves zijn, nee, maar ze zijn wel heel schattig, makkelijk mee te nemen én ze nemen ook nog eens heel weinig ruimte in en da’s ook wat waard toch? 😉

De DA Mininails limited edition lakjes zijn voor € 1,99 per stuk verkrijgbaar bij DA.

Q: Wat denk je van deze kleine schatjes, ga je ze scoren of laat je ze liggen?

34 reacties op “DA Mininails lakjes”

vind de flesjes eignelijk helemaal niet zo leuk.. vind ze er meer uitzien als kindermake-up.. (misschien da thet komt omdat ik vroeger een paar nagellakjes had in een zelfde soort flesje..)

de kleurtjes vind ik dan weer wel leuk 🙂

super leuk vind ik ze! vooral ook omdat je nagellakflesjes nooit op maakt! Dus in feite beetje zonde van je geld (zeg ik… met een collectie van 250 nagellakjes) want op een gegeven moment moet je ze toch weggooien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.