Categorieën
Beauty Make-up

Revlon ColorBurst Lip Butters

De items die je vandaag gaat zien zijn een waar begrip in beautyland, ik denk dat velen van jullie ze ooit weleens op de lippen of in ieder geval in de handen hebben gehad. Bij het horen van de naam Revlon ColorBurst Lip Butters gaat er vast wel ergens een lampje branden, toch? Omdat ze zo superfijn zijn wilde ik ze heel graag in het assortiment van The Make Up Spot en I’m a very happy girl, want het is gelukt!

In de zomer van vorig jaar heb ik zelf al kennis kunnen maken met de 075 Lollipop en 095 Crème Brûlée, een schitterend fuchsiaroze/paars en nude kleurtje. Naast deze 2 vind je in het ColorBurst Lip Butter assortiment van The Make Up Spot ook nog: 001 Pink Truffle, 010 Raspberry Pie, 025 Peach Parfait, 035 Candy Apple, 045 Cotton Candy, 050 Berry Smoothie en 096 Macaron. 

Voor diegenen die ze nog niet kennen: de ColorBurst Lip Butters hydrateren en verzorgen je lippen als een balsem maar geven kleur als een lipstick. Dankzij de combinatie van mango, sheaboter en kokos maken ze je lippen superzacht en krijgen ze een hele mooie glans. En nee, dit is niet alleen maar blablabla uit een persbericht, het is écht zo!

Natuurlijk heb ik alle kleurtjes op mijn lippen aangebracht en helemaal onderaan zie je ook de 075 Lollipop en de 095 Crème Brûlée, waar ik eerder al over geschreven heb. Zijn de kleurtjes niet geweldig en glanzen mijn lippen niet mooi? Revlon ColorBurst Lip Butters: I love you!

SwatchesRevlonLipButtersDe Revlon ColorBurst Lip Butters zijn voor € 10,99 per stuk verkrijgbaar bij The Make Up Spot.

Q: Kende jij de Revlon Lip Butters al? Welk kleurtje zou je graag proberen?

24 reacties op “Revlon ColorBurst Lip Butters”

AAAAH!! Zo blij dat jij deze gaat verkopen. Ik wil al superlang zo’n lipbutter, en toen ik eindelijk naar de winkel stapte om er 1 uit te zoeken had de DA het Revlon schap eruit gehaad. Gewoon WEG! Hallo! En ik weet verder echt nergens waar ik ze kan kopen. Ik denk dat het Lollipop wordt, maar Raspberry Pie zou ook kunnen. Denk dat die iets te roze is. Hihi yes echt blij haha!

Wauw, heel mooi! Alleen ik ben heel eerlijk: bij big bazar liggen deze (of misschien van vorig jaar) voor 2,50.. dan haal ik ze toch liever daar. Wel erg leuk dat je ze in je assortiment hebt en dat de mogelijkheid er is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.