Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Urban Baroque

Het leuke budgetmerk Catrice heeft een limited edition collectie uitgebracht onder de naam ‘Urban Baroque’ welke in januari en februari 2011 bij het Kruidvat te koop is. De collectie is voorzien van een lief zachtroze gecombineerd met zwart en wit ‘barok’ uiterlijk en de producten bestaan vooral uit zachte, romantische pastel- en poederachtige kleurtinten.
Ik was al een aantal keer langs het Catrice-schap gelopen en heb ook al een aantal keer met wat producten in mijn handen gestaan, maar vanmiddag heb ik er dan toch een aantal meegenomen: een nagellakje en de Illuminating poeder.
Ben je benieuwd naar de producten? Klik dan snel op onderstaande link voor meer info!

Urban Baroque Nagellak
“Rock Barock”


Ik kocht het heel lichtroze, beetje nude-achtige nagellakje met de naam “Rock Barock”.
Zoals alle Catrice nagellakjes is ook dit flesje en de dop met het kwastje lekker breed en ligt lekker in de hand.
Bij het openen verschijnt er een dun kwastje wat verder prima aanbrengt.
Bij het eerste laagje lak zag ik bijna geen kleur op mijn nagel verschijnen, maar na het tweede laagje ontstaat er een iets meer zichbaar niet te aanwezig laagje met wat glans (NB: op de foto’s is geen topcoat over de lak heen aangebracht). Het effect van deze nagellak is eigenlijk niet meer dan een iets donkere nagelkleur met wat glans.

Er zijn in totaal vier kleuren nagellak met de speelse namen:
C01 Pearls & Chains, C02 Rock Barock, C03 Princess & Ballerina en C04 Biscuits & Cupcakes. Alle vier de nagellakjes zijn heel licht van kleur, dus als je daar niet van houd en meer van de felle en opvallende kleuren bent kun je deze collectie nagellakjes beter laten voor wat het is.

De nagellakjes zijn € 2,49 per stuk.


Urban Baroque Poeder
Illuminating Powder: “Masquerate Ball”


Deze poeder had ik al eerder in mijn handen gehad en viel me eigenlijk vooral op door de leuke verpakking.
Ik liet hem eerst liggen omdat er nogal mijn twijfels over had of ik het daadwerkelijk zou gaan gebruiken, maar ach een poeder is nooit weg.

De Illuminating Powder is niet echt een poeder om over je gehele gezicht aan te brengen, maar meer een highlighter waarmee je bepaalde delen van je gezicht  kunt oplichten (accentueren) en een frisse uitstraling  mee kunt creëren.
Als je de poeder opent zie je een combinatie van roze tinten met hier en daar een groen accentje.
Wanneer je met een vinger door de poeder gaat zie je echter niets van die groene kleur terug, maar verschijnt gewoon een witachtige glimmende poeder.
Wat ik een beetje jammer vind is de nogal sterke geur die me tegemoet komt als ik het doosje open.  Ik vind deze zelf niet heel aangenaam, maar dat is persoonlijk.

De Illuminating Powder is te verkrijgen in één teint met de naam “Masquerate Ball” voor € 4,49.

Naast bovenstaande producten behoren tot de Catrice Urban Baroque collectie ook 3 duo-oogschaduws, 3 lipsticks, een poederkwastje en een setje plaktattoo’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.