Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Sun Glow Bronzing Powder

Catrice had altijd al een Bronzing Mineral Powder in haar assortiment, maar ook deze is in een geheel nieuw fris jasje gestoken. Het mooie nieuwe uiterlijk van dit product zag er in ieder geval al veelbelovend uit en maakte me dan ook erg nieuwsgierig!

De nieuwe Sun Glow Matt Bronzing Powder is een matte zijdezachte poeder die je gezicht het hele jaar door van een natuurlijk bruin kleurtje voorziet. De poeder bevat vitamine A (versterkt de beschermende laag van de huid en is essentieel voor het onderhoud en herstel van de opperhuid) en vitamine E (een antioxidant die het herstel van de huid versterkt). De poeder is dermatologisch getest en geschikt voor ieder huidtype.

Het goud glimmende doosje van deze Bronzing Powder is echt een lust voor het oog, prachtig! Waar de vorige Catrice Bronzing Mineral Powder niet echt heel mooi was met het een beetje cheap ogende goud en donkerbruin is dit echt een plaatje en doet alles behalve goedkoop aan. Wederom een Catrice product dat er qua uiterlijk enorm op vooruit is gegaan!

De Bronzing Powder is er in twee kleursoorten: een ‘Lighter Skin‘ voor de wat lichtere huidtypes en een ‘Darker Skin‘ voor de wat donkere huidtypes, waarbij het soort op de voorkant van het doosje vermeld staat. Daarnaast hebben de beide varianten ook nog een nummer en naam meegekregen, zo heet de ‘Lighter Skin’ variant 010 light bronze en de ‘Darker Skin’ 020 deep bronze.
Ik heb een niet heel donkere huid en dus is de lichte 010 light bronze versie voor mij het meest geschikt.

Ook dit doosje is net als andere Catrice verpakkingen heel stevig en opent en sluit goed. Het is natuurlijk ook al zichtbaar door het transparante dekseltje, maar als je het doosje opent zie je de bronzing powder met daarin ‘Sun Glow‘ gedrukt, wat het geheel nog eens een extra chique tintje geeft.

De poeder is prima gepigmenteerd en geeft met één veeg direct veel kleur af. Je moet met bronzing powders natuurlijk altijd wel een beetje oppassen dat je er niet teveel van op je gezicht smeert en zo ook met deze. Het is het beste je kwast er lichtjes in te dippen en kun je er zonodig beter meerdere laagjes van aanbrengen dan meteen heel veel.

De Bronzing Powder geeft een subtiel, beetje oranje-lichtbruin mat kleurtje en bevat geen glans of glittertjes. De poeder laat zich makkelijk verdelen en voelt lekker zacht aan op je huid. Alles bij elkaar genomen is ook dit weer een prima product van Catrice en met een prijsje van € 3,99 nog steeds heel budget.

By Sjanty vindt dit product:

De Catrice Sun Glow Bronzing Powders zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

2 reacties op “Catrice Sun Glow Bronzing Powder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.