Categorieën
Beauty Nagels

Catrice Hidden World nagellakjes

Met iedere maand een nieuwe limited edition collectie en een behoorlijk uitgebreid Ultimate Nail Lacquers assortiment zou je denken dat Catrice zo’n beetje alle denkbare kleuren nagellak al wel heeft gehad, maar toch zijn de kleurtjes van de lakjes uit de Hidden World collectie zeker de moeite waard!

Deze limited edition collectie telt in totaal drie lakjes die je Hidden World look helemaal afmaken: C01 White And Seek, C02 Walk On Air en C03 Wood You Follow Me?

Ik vind de lakjes er qua looks leuk en lekker fris uitzien en de glimmende zilveren dop is weer eens wat anders dan de standaard zwarte. Verder hebben de lakjes een ontzettend fijn breed kwastje dat heel makkelijk en snel lakt.

Dan de swatches van de lakjes, ik was echt ontzettend benieuwd hoe de kleurtjes op mijn nagels zouden uitpakken. Ik vond ze er in de flesjes ieder geval al veelbelovend uitzien, vooral de C02 Walk On Air!

De witte C01 White And Seek is een vrij sheer, wit lakje met een parelmoer finish dat heel fris oogt. Doordat deze zo sheer is heb je er wel minimaal twee, maar eigenlijk drie laagjes van nodig.

De C02 Walk On Air is een geweldig mooi peachy lakje met heel veel hele kleine shimmers erin en heeft een mooie glans. Ook dit lakje heeft wel drie laagjes nodig, maar is dan ook erg pretty!

De C03 Wood You Follow Me? is een mooie, diepe chocoladebruine kleur dat met twee laagjes prima dekt en een mooie glans heeft.

Ik vind de lakjes uit deze collectie eigenlijk best heel leuk! Vooral de C02 Walk On Air, dat van de drie echt mijn favoriet is. Een klein nadeel eraan is dat de C01 White And Seek en C02 Walk On Air nogal sheer blijven en pas na drie laagjes dekkend zijn, maar dat moeten we dan maar op de koop toe nemen.

Pluspunten
C01 White and Seek is een mooi, fris en vrij bijzonder kleurtje
C02 Walk On Air is een prachtig abrikoos kleurig lakje met veel kleine shimmertjes
Lakjes hebben een heel fijn breed kwastje
Flesjes zien er leuk en fris uit

Minpunten
C01 White And Seek en C02 Walk On Air zijn pas na drie laagjes dekkend
Zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar

De Catrice ‘Hidden World’ lakjes zijn van januari tot en met half februari voor € 2,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Heb jij de Hidden World lakjes zelf al in huis? Welke van de drie is jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

18 reacties op “Catrice Hidden World nagellakjes”

Vind die witte met parelmoerglans wel erg mooi, maar dat ie pas na 3 keer dekkend is vind ik weer heel wat minder. Weet niet of ik ‘m zal gaan kopen. Heb tot nu toe alleen één van de eye souffle’s uit deze LE gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.