Categorieën
Beauty Make-up

Catrice ‘Eve in Bloom’ Loose Moisturizing Highlighter

Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar bij mij is highlighter een tijdlang een beetje een ondergeschoven kindje geweest. Mascara, oogschaduw, wenkbrauwpoeder en een kleurtje op je lippen, dat zie je écht maar highlighter ach, daar kun je wel zonder. Tuurlijk, de wereld vergaat niet als je het overslaat, maar het maakt je look toch net wat meer af. Kijk mee naar mijn nieuwste highlightaanwinst: de Loose Moisturizing Highlighter uit de Eve in Bloom collectie van Catrice!

De C01 Bloomynous belooft een ultrazachte losse poeder met lichtreflecterende pigmenten te zijn die kan worden aangebracht op het gezicht en de hals voor een subtiele glinstering. De poeder zorgt niet alleen voor een mooie shimmery glans, ook heeft het speciale moisturizing ingrediënten waarmee het je huid mooi gehydrateerd houdt en een mooie, gezonde glans geeft. Kijk, dat zijn 2 vliegen in één klap!

Losse highlightpoeders waren eerder nooit echt groot favoriet van me, maar ik begin ze steeds meer te waarderen. Ik vind ze in vaste vorm nog steeds handiger, maar je moet er gewoon even wat handigheid in krijgen.

De Loose Moisturizing Highlighter heeft een hele mooie zalmroze/peachy kleur met een prachtige zilverkleurige glinstering. Als ik zoiets moois zie verander ik op slag in een ekster met glinsterende oogjes, wauw!

De poeder ziet er in het potje al mooi uit, maar is op de huid helemaal een pláátje. Wanneer je het in een kleine hoeveelheid op je jukbeenderen aanbrengt smelt de zalmroze/peachy tint als het ware samen met je huid en blijft er een prachtige zilverkleurige/licht holografische schittering over. I love it!

De Catrice Eve in Bloom Loose Moisturizing Highlighter is tot en met half oktober voor € 5,59 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Wat vind je van het resultaat van deze highlighter? Heb je zelf al iets aangeschaft uit de Eve in Bloom collectie?

21 reacties op “Catrice ‘Eve in Bloom’ Loose Moisturizing Highlighter”

Zo hallo die prijs is niet heel erg Catrice-ish meer! De highlighter is echter wel heel mooi, al gaat mijn voorkeur misschien toch uit naar warme kleuren. Ik weet het eigenlijk niet echt, misschien ook omdat ik highlighter niet zoveel gebruik ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.