Categorieën
Beauty Nieuws

Catrice Big City Life collectie

Sydney, Berlijn, Londen en New York: elk wereldsteden met een heel eigen charme en stijl. Catrice heeft zich hierdoor laten inspireren en komt dit najaar met de Big City Life limited edition collectie waarin deze 4 wereldsteden centraal staan. De Big City Life collectie bestaat uit 4 paletjes waarin de look van elk wereldstad terugkomt met ieder een bijpassend nagellakje.

Elk Big City Life palet bestaat uit zes poederoogschaduws, twee tinten blush, een duo-applicatortje en een mini eyeliner.

De bijbehorende Ultimate Nail Lacquers beloven geweldige dekking, lang te blijven zitten en je nagels een onweerstaanbare glans en intense kleur te geven. Dankzij het extra brede kwastje moet het zelfs mogelijk zijn je nagels zonder strepen tijdens bijvoorbeeld een taxirit in een van de Big City’s te lakken.

The London collectie

 € 6,99

Qua oogmake-up vind je in de London collectie vooral blauwtinten met als contrast felgeel. Twee roze blushes voorzien je wangen van een vrolijke, frisse teint.

Met de zachtgele Ultimate Nail Lacquer London vallen je nagels deze herfst lekker op!

€ 2,49
The Berlin collectie

€ 6,99

De zes oogschaduws in het Berlin palette hebben vooral warme zand-, bruin-, grijsblauw- en taupetinten, sommige met een glanzende en sommige met matte finish.

Je kunt je nagels laten matchen met de mooie oudroze kleur van de bijpassende Ultimate Nail Lacquer Berlin.

€ 2,49

The Sydney collectie

€ 6,99

In dit palette vind je vooral warme kleuren als nude, taupe en bruin met zowel glanzende als matte finishes. Ook beide blushes in dit palette hebben een mooi warm en natuurlijk kleurtje.

Het nagellakje in de Sydney collectie heeft een mooie, warme taupe-achtige kleur.

€ 2,49

The New York collectie

€ 6,99

The Big City, the city that never sleeps. Met een combinatie van blauw- en paarstinten kun je prachtige smokey eyes maken en ben je helemaal ready to party!

Met de blauwe Ultimate Nail Lacquer in de New York collectie maak je je nagels ook helemaal New York proof!

€ 2,49
De Catrice ‘Big City Life’ collectie is
vanaf half oktober tot en met eind november 2011 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij op het eerste gezicht van deze collectie en waar ben je het meest benieuwd naar?

14 reacties op “Catrice Big City Life collectie”

deze LE is echt super gaaf. het maakt me niets uit dat ze lijken op andere merken. ik vind alles er leuk uit zien, maar voor mij springen er 2 paletten uit. de roze en de blauwe lakjes lijken me mooie basic kleuren. ben echt blij dat ze uiteindelijk toch naar nl komen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.