Categorieën
Beauty Make-up

Catrice 040 Never Let Me Go! Quattro + look

Onlangs pakte ik na lange tijd het Catrice 030 OMG I Want That! Absolute Eye Colour Quattro er weer eens bij en ontdekte ik opnieuw hoe fijn deze paletjes ook alweer zijn. De 040 Never Let Me Go! lag inmiddels ook al een tijdje in mijn stash te liggen en schreeuwde om een look!

Catrice heeft op dit moment in totaal vier kleurencombinaties van deze Absolute Eye Colour Quattro’s: 010 The Season’s Must Have, 020 Go Green – Take me!, 030 OMG I Want That! en 040 Never Let Me Go!
De kleine oogschaduwvakjes hebben 1,5 gram en de grotere 2,5 gram oogschaduw, wat in totaal op 8 gram oogschaduw uitkomt.

 

Het palette heeft vier prachtige kleuren oogschaduw die ideaal zijn om een naturel ooglook mee te maken. Het meest linkervakje is een mooi champagne-achtig kleurtje, de oogschaduw daarnaast is een beetje peachy met gouden glittertjes en onderaan vind je een taupe en een donkerbruine kleur met gouden glittertjes. Alle oogschaduws zijn heel zacht en hebben een mooie glanzende finish.

Over het algemeen zijn de oogschaduws van Catrice meestal wel goed gepigmenteerd, maar dat viel me bij dit paletje een beetje tegen. Vooral de twee lichtste geven bijna geen kleur af, wat heel jammer is wat ze zien er zo mooi uit.

Met de pigmentatie van de onderste twee donkere kleurtjes is het gelukkig beter gesteld, deze geven met twee veegjes beide een mooie bruine tint af.

Waar de pigmentatie van de twee lichtste oogschaduws bij het swatchen al niet best is, is dit ook op mijn ogen niet veel beter. Bij het aanbrengen van de kleurtjes in mijn binnenste ooghoeken kwam er praktisch geen kleur op mijn oogleden en heb ik van allebei denk ik wel minimaal 6 laagjes aan moeten brengen om het een béétje te zien. Met de twee bruine oogschaduws is verder prima te werken en deze kleuren hebben dan ook de overhand in de look.

Afgezien van de wat tegenvallende pigmentatie vind ik de uiteindelijke look wel geslaagd en vind ik het toch een erg leuk paletje om mee te werken. Ik draag zelf niet vaak van dit soort naturel aardetinten, maar vind dit toch wel erg mooi.

Pluspunten
Mooie kleurencombinatie
Oogschaduws zijn lekker zacht
Oogschaduws hebben mooie glans en glittertjes

Minpunt
Twee lichtste kleuren zijn slecht gepigmenteerd

Het Catrice 040 Never Let Me Go! Quattro is voor € 4,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van dit paletje en de look?

7 reacties op “Catrice 040 Never Let Me Go! Quattro + look”

Mooie ooglook heb je gemaakt zeg! Wat staan die donkere kleuren je toch goed! Jammer dat de pigmentatie van de twee lichtere kleuren niet optimaal is, maar de donkere kleuren maken dat toch wel weer goed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.