Categorieën
Beauty Make-up

Bourjois Rouge Edition lipstick – 17 Rose Millésime

Lipstick vond ik tot een paar jaar geleden meer iets voor de wat oudere, chique vrouwen (no offense ladies, ik denk er nu heel anders over!), zelf droeg ik het allerliefst een lekker plakkerig glossje. Sinds een jaar of anderhalf jaar ben ik als een blad aan een boom omgedraaid want nu kan ik bijna zwemmen in de lipsticks en begint het aantal glossjes zichtbaar uit te dunnen. Ja en hey, als al die prachtige make-up merken dan ook nog eens met de meest prachtige lipstickcollecties komen, zoals de Rouge Edition van Bourjois, blíjf je ze natuurlijk kopen!

De Rouge Edition lipstickcollectie bestaat uit 18 kleuren die weer zijn onderverdeeld in 3 kleurenfamilies: Preppy, Color Block en Night Out. 18 kleuren voor 18 verschillende smaken en 18 verschillende gelegenheden. De lipsticks beloven een stralende kleur met een medium dekking, tot 10 uur hydratatie, prettig aan te voelen op de lippen en een glanzend natuurlijk resultaat. Verder moet ze ook heel zacht zijn, dankzij een extract van orchidee (huh, what?!) dat aan de lipsticks is toegevoegd.

In de eerste kleurfamilie Preppy vind je de 01 Crystal Minima, 02 Beige Trench, 03 Peche Cosy, 04 Rose Tweed, 05 Brun Boheme en 06 Rose Coquette, Color Block biedt 07 Fuchsia Graffiti, 08 Rose Studio, 09 Orange Pop Up, 10 Rouge Buzz, 11 Fraise Remix en 12 Rose Néon en voor een Night Out ga je voor de 13 Rouge Jet Set, 14 Pretty Prune, 15 Rouge Podium, 16 Brun Cosmopolitain, 17 Rose Millésime of 18 Violine Strass.

Uit de Night Out range heb ik de 17 Rose Millésime, een prachtige koraalrode kleur met een heerlijk romige structuur, mooie glans en hier en daar een shimmertje, die je op je lippen overigens vrijwel niet terugziet.

Het eerste wat me opviel toen ik deze lipstick tegen mijn lippen drukte is hoe zacht en romig hij is en jep, da’s voor mij meteen een dikke plus. Als ik ergens een hekel aan heb zijn het wel lipsticks waardoor mijn lippen binnen 5 minuten onder de velletjes en scheuren zitten en ik ze niet meer dan normaal van elkaar kan krijgen. Nou, en dan heeft deze 17 Rose Millésime ook nog eens een schitterend kleurtje, een mooie glans én blijft ondanks de vrij zachte en romige structuur ook redelijk lang zitten, wat me eerlijk gezegd wel verrast heeft.

Mocht je het prijskaartje van € 12,99 toch iets aan de forse kant vinden (wat ik me best kan voorstellen), is het natuurlijk sowieso altijd een goed idee de folders van de drogisterijen en parfumerieën in de gaten te houden om te checken of er geen leuke aanbieding is waarmee je ze voor iets minder kunt aanschaffen.

De Bourjois Rouge Edition lipsticks zijn voor € 12,99 per stuk verkrijgbaar bij onder andere DA, Douglas, Etos en ICI Paris XL.

Q: En, wat vind je van deze 17 Rose Millésime?

25 reacties op “Bourjois Rouge Edition lipstick – 17 Rose Millésime”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.