Categorieën
Beauty Make-up

Bourjois Rouge Edition Shine – 22 Famous fuchsia en 23 Grenade in

Voor de meeste mannen zullen alle lipsticks misschien hetzelfde zijn, maar laten we ze nu voor eens en voor altijd eens uit die waan helpen: NEE, dat is niet zo! Bourjois komt deze zomer in ieder geval met een reeks nieuwe Rouge Edition lipsticks die ook de mannen zeker moet doen opvallen!

Uit het nieuwe Bourjois Rouge Edition Shine assortiment heb ik de 22 Famous fuchsia en 23 Grenade in, naast deze twee beauties zijn er nog 6 kleurtjes: 1,2,3 Soleil, 21 Rouge making of, 24 Rose xoxo, 25 Mauve tabloïd, 26 Beige démocrachic en 27 Oh my doll.

IMG_0736IMG_0739Het zijn er jammer genoeg niet heel veel, maar ik ben erg te spreken over de paar Bourjois lipsticks die ik heb. Ze zijn over het algemeen goed gepigmenteerd, lekker zacht en op zich redelijk betaalbaar. Natuurlijk zijn er volgens Bourjois een aantal redenen om deze nieuwe Rouge Edition Shine lipsticks zeker aan te schaffen: dankzij een toegevoegd mangoboter-extract beloven ze je lippen (tot 10 uur lang) lekker gehydrateerd en zacht te houden, hebben ze een heel zachte, smeuïge structuur, heldere en glanzende kleuren en glijden ze bij het aanbrengen als was over je lippen.

22 Famous fuchsia, wat een heerlijk kleurtje! Mooi helderroze, supershiny, zacht, romig, helemaal top!

23 Grenade in zit qua kleur een beetje tussen roze en rood in en heeft net als Famous fuchsia een supermooie glanzende finish.

Jee, wat zijn deze nieuwe Bourjois Rouge Edition Shine lipsticks fijn! Ze hebben hele mooie heldere kleuren, lekker veel glans, glijden echt supersmooth over je lippen en blijven voor zulke zachte en glanzende lipsticks ook nog best een tijdje zitten. Oh yeah, zeker het proberen waard!

De Bourjois Rouge Edition Shine lipsticks zijn voor € 12,99 per stuk verkrijgbaar bij onder andere Douglas, Etos en ICI PARIS XL.

Q: Wat vind jij van deze 2 nieuwe Bourjois lipkleurtjes? Heb je zelf veel Bourjois lipproducten?

22 reacties op “Bourjois Rouge Edition Shine – 22 Famous fuchsia en 23 Grenade in”

Prachtig zijn ze hè! Ik heb nr 24 en zeker met dit zonnige weer heb ik hem heel regelmatig op. Staat vrolijk en verzorgt de lippen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.