Categorieën
Beauty Nagels

Nagellakken en nail-art setje Bourjois Rendez-vous á Paris collectie

Door Lin – Bourjois heeft weer flink haar best gedaan voor de lente/zomercollectie van dit jaar. Rendez-vous á Paris bestaat uit 8 nieuwe frisse So Laque nagellakken en een leuk nailart setje waarvoor ze hebben samengewerkt met de Franse blogster Pshiiit. Als eerste zal ik je de swatches van de nieuwe lakken laten zien en daarna het nailart setje!

Adora-bleu
Een zeer helder gebleekt blauw voor heel lieflijke pastelnagels

Een blauwe kleur die dekt met twee laagjes en me doet denken aan een heldere lucht. Pastel zou ik het zeker niet willen noemen, daar is de kleur veel te intens voor

Amande Défilé
Amandelgroen wordt een couturetint met deze melkkleurige tint met fluo-accenten

Ik snap helemaal niets van de omschrijving, maar ik vind de kleur wel heel mooi. Amande Défilé is een creamy lichtgroene lak die dekt in twee laagjes en wel pastel te noemen is.

BC Beigé
Een uiterst trendy grijsbeige, een beetje braaf en heel elegant

Ik vind deze BC Beigé een mooie nude/beige lak voor op het werk die dekt in drie laagjes.

Op de foto hierboven een vergelijking van de kwastjes van de lakken van Bourjois. De drie bovenstaande So Laque Glossy lakken hebben het linkerkwastje en onderstaande gele 1 Seconde lak heeft het rechterkwastje. Zelf vind ik de linkerkwastjes het fijnst, deze houden een hoop lak vast en zijn dun genoeg om de lak mooi en makkelijk aan te brengen, het rechterkwastje is daar net iets te dik voor.

1 seconde – 21 Sunny Day

Sunny Day (drie laagjes) doet zijn naam eer aan; het is een felgele lak met een hoop shimmer. De lak is wel wat aan de dikke kant en lakt daarom niet helemaal egaal.

De nailart set is gemaakt in samenwerking met blogger Pshiiit. Zij is heel goed in nailart met striping tape en samen met haar heeft Bourjois een setje samengesteld met daarin een rolletje zilver stripingtape, een velletje nailart stickers en nailart stencils.

bourjoisparis014Op het ene vel zitten 92 zwarte nagelstickertjes met daarop 32 zwaluwen, 20 sterren, 20 kattenhoofdjes en 20 strikjes. Op het andere vel zitten een aantal stencils: driehoekjes, sterretjes en streepjes om overheen te lakken.

Achterop de verpakking staat:
Stap 1: Breng een basecoat aan en vervolgens de gewenste kleur.
Stap 2: Breng het stencil aan met het driehoekje eruit.
Stap 3: Breng over het stencil een andere kleur lak aan en haal het stencil weg voor de lak droog is.
Stap 4: Neem een stukje striping tape en plak het over je design en knip het overige eraf.
Stap 5: Plaats het strikje en breng er een laagje topcoat over aan.

Wat er niet bij staat is dat je moet wachten tot je basiskleur helemaal droog is, anders verkreukt het stencil je nagellak of neemt het nog wat nagellak mee.

Een foto van de tussenstap: ik heb twee nagels gelakt met BC Beigé en twee met Adora-bleu. Daarna heb ik een sneldrogende topcoat aangebracht en een kwartier gewacht.

Wijsvinger: op deze nagel heb ik het driehoekje gebruikt, daarna heb ik er een laagje van Adora-bleu over aangebracht en het stencil eraf gehaald. Als laatste heb ik er nog een strikje bij geplakt en met een kleine dottingtool stipjes gezet

Middelvinger: voor deze nagel heb ik gekozen voor stickers van het kattenhoofdje. Daarna heb ik een dottingtool gepakt met een groot en een klein uiteinde en heb ik met het grote uiteinde twee stippen en met het kleine uiteinde bij elke grote stip nog eens 3 kleine stipjes gezet, die pootjes moeten voorstellen

Ringvinger: hier heb ik het stencil met het sterretje in het wit en zwart op aangebracht

Pink: hier heb ik een zwaluwstickertje op aangebracht

Daarna besloot ik de nailart die op de voorkant van het setje staat na te maken. Op zich niet heel moeilijk, maar je er moet even de tijd voor nemen en echt voor gaan zitten. Als eerste heb ik mijn nagels gelakt met Adora-bleu en toen deze helemaal droog was heb ik het kwastje van Amande Défilé goed afgestreken aan de zijkant van het flesje en vervolgens zo strak mogelijk lijnen getrokken.
Dit liet ik goed drogen en daarna knipte ik stukjes van de striping tape en plaatste deze met een pincet op mijn nagels. Tenslotte knipte ik met een nagelschaartje de uitstekende stukjes tape af, plakte ik er een strikje bij en bracht ik nog een (sneldrogende) topcoat aan.

De Bourjois Rendez-vous á Paris So Laque Glossy nagellakken kosten € 8,49, de 1 Seconde nagellak € 8,49 en het Easy Nail Art Kit € 7,99 en is/zijn nu verkrijgbaar bij onder andere Douglas, Etos en ICI Paris XL.

Q: Wat vind je van de nagellakken en het nailart setje uit de voorjaarscollectie van Bourjois?

31 reacties op “Nagellakken en nail-art setje Bourjois Rendez-vous á Paris collectie”

Ik vind die stickers echt leuk, die ga ik zeker even opzoeken in de stad! Je nailart met striping tape is echt heel netjes gedaan, super mooi en leuk met dat strikje erbij!!!

Leuk nail art setje is dat 🙂 moet er ook maar eens snel mee aan de slag als ik dit zo zie!
Vooral die laatste nailart vind ik erg mooi gelukt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.