Categorieën
Beauty

Bourjois Faux & Fabulous Tattoos – Chic Mademoiselle

Oh yes girls, I’ve got myself a tattoo! Of het pijn deed? Nee, helemaal niet. Hoe lang het duurde? Ehh, 30 seconden misschien? Of ik niet bang ben er spijt van te krijgen? Haha, nee joh. Nee, het lef voor een echte tattoo heb ik niet, maar daarvoor heeft Bourjois een heel leuk alternatief: de Faux & Fabulous Tatoo stickers!

Bourjois viert dit jaar alweer haar 150ste verjaardag (can you believe it!) en natuurlijk laten ze dat niet ongemerkt voorbijgaan. Deze lente en zomer vieren ze het jubileum met een aantal nieuwe producten zoals een hele bups geweldig leuke, nieuwe kleurtjes voor op de nagels, hippe nagelstickers én vier setjes Faux & Fabulous tattoos: Urban Chic, Rock it Baby, Chic Mademoiselle en Miss Couture.

Weet je nog die kauwgompjes van vroegâh waar plakplaatjes bij zaten die je met een beetje water op je arm plakte? Deze Faux & Fabulous Tattoos hebben precies hetzelfde idee, maar zijn wel een stuk meer fashionable én bijna niet van echt te onderscheiden!

IMG_2631 IMG_2632 IMG_2627Moet je eens kijken hoeveel keuze je hebt met één zo’n setje, je kunt lekker afwisselen en iedere dag voor een andere tattoo gaan. Misschien heb je de ene dag zin in een zwaluw aan de binnenkant van je pols, wil je de volgende dag een mooie spreuk op je arm of een muzieksleutel op je enkel, het kan allemaal!

Het aanbrengen van de Faux & Fabulous Tattoos gaat heel snel en eenvoudig:

♥ Je kiest een tattoo, knipt deze uit, verwijdert de folie en legt ‘m op de plek waar je ‘m wil aanbrengen
♥ Vervolgens strijk je met een beetje water over de sticker, druk je ‘m goed aan en haal je voorzichtig de witte bovenkant eraf

En tadaa, net echt toch? Zeker uit de verte! 1 april is al geweest, maar ik heb de afgelopen dagen heel wat mensen doen geloven dat ik echt een tattoo had laten zetten, haha! Wanneer je de tattoo zat bent pak je een beetje make-up remover of een washandje met wat zeep en veeg je ‘m zo weg, as easy as that. Ideaal, toch?

Je moet trouwens nog best een beetje je best doen om ‘m weg te krijgen, want na twee dagen inclusief douchen zat hij bij mij nog in vol ornaat op mijn arm en moest ik echt best wat geweld gebruiken om ‘m weg te krijgen.

Ook vriendlief moest eraan geloven en stelde zijn arm beschikbaar voor een mooie quote.

De Bourjois Faux & Fabulous Tattoos zijn voor € 9,99 per setje verkrijgbaar bij DA en Etos.

Q: Wat vind je van de stickers, zou je ze zelf gebruiken?

27 reacties op “Bourjois Faux & Fabulous Tattoos – Chic Mademoiselle”

Ik vind ze ook wel heel erg gaaf, alleen je krijgt er wel gelijk heel veel terwijl ik het dan misschien maar één keertje gebruik ^^ En het lijkt me wel leuk om eens te doen alleen ik ben bang, of nouja het lijkt me vervelend, dat iedereen dan denkt dat ik een échte tattoo heb en dat ik het dan heel de tijd uit moet leggen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.