Categorieën
Beauty Nagels

Blue on the nails – swatches Essie Butler Please en Midnight Cami

Het Essie schap bij de DA is sowieso een plek waar ik graag ben, maar zeker in perioden dat er overal rode stickertjes met 50% op de flesjes zitten ben ik er haast niet weg te slaan. Als de Essie beauties geen 10 euro’s per stuk zouden kosten had ik ze met liefde allemaal geadopteerd, maar aangezien er helaas nog altijd geen geldboom bij ons in de tuin groeit zal ik het toch van de rode kortingsstickertjes moeten hebben. Op dit moment verkeer ik in een soort van blauw/paarse nagellakfase en scoorde ik twee blauwe lakjes, de Butler Please en Midnight Cami!

Butler Please is één van de zes kleurtjes uit de prachtige Leading Lady wintercollectie en zal waarschijnlijk plaats moeten gaan maken voor de voorjaarscollectie die er ongetwijfeld aan zit te komen. Midnight Cami is inmiddels al wel een beetje een golden oldie te noemen, want dit prachtige donkerblauwe kleurtje stamt alweer uit 2010.

WOW, Butler Please (twee laagjes) is blauw, blauwer, blauwst! Leuk extraatje is de matte finish dat het heeft, die had ik niet verwacht.

De laatste weken ben ik helemaal into donkerblauwe kleurtjes op mijn nagels en het was liefde op het eerste gezicht toen ik Midnight Cami (twee laagjes) zag staan. Het is echt een prachtig nachtblauw kleurtje met een iets lichter blauwe gloed en hier en daar een verdwaald shimmertje, werkelijk een pláátje.

De nagellakken van Essie zijn normaal gesproken voor € 10,16 per stuk verkrijgbaar bij DA en Etos, maar misschien zijn een aantal lakjes uit bijvoorbeeld de Leading Lady collectie ook bij het filiaal bij jou in de buurt wel voor de helft van de prijs!

Q: Wat vind je van deze twee blauwe beauties van Essie? 

34 reacties op “Blue on the nails – swatches Essie Butler Please en Midnight Cami”

Heel mooi! Is het eerste lakje niet een dupe van catrice it’s all i can blue? En het tweede lakje een van essence waar je laatst ook swatches van liet zien. Als dat zo zou zijn, zijn het leuke budget varianten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.