Categorieën
Beauty Make-up

Benefit Hervana gezichtspoeder/blush

Is het een blush, een highlighter of toch een poeder? Wat de Benefit Hervana nou precies was, was mij niet direct duidelijk maar de buitenkant vond ik er in ieder geval veelbelovend uitzien. Als het gaat om Benefit ben ik stiekem nog een beetje een groentje, ik ken tot nu toe alleen de They’re Real mascara en het Finding Mr. Bright kitje, maar daar is nu verandering in gekomen!

Het merk Benefit staat natuurlijk bekend om de superleuke verpakkingen, alleen daarvoor zou je het hele schap al plunderen. De Hervana poeder komt in een leuk mat vierkant doosje met ‘a good karma’ en een beetje My Little Pony kleurtjes.

Als je het schattige doosje open doet vind je binnenin aan de bovenkant een klein vierkant spiegeltje en zie je de 4 poederkleuren Swilucky Shell, Divine Peach, Heavenly Rose en Berry Delight. Als ik de kleuren van de poeders zo bekijk is deze Hervana het beste te omschrijven als blush/highlighter,

Door de kleine vakjes is het heel lastig om de kleurtjes afzonderlijk van elkaar te gebruiken, met het gebruik van een kwast is dit zelfs vrijwel onmogelijk. De Hervana kun je dan ook het beste gebruiken door een kwast door alle kleurtjes te zwiepen, dan krijg je een prachtig roze kleurtje met hier en daar een shimmertje dat erg mooi te gebruiken is als blush.

Mocht je het off-white tintje als highlighter of één van de bruine kleurtjes als bronzer willen gebruiken moet je wel wat geduld hebben, want het is best een heel gepriegel om er genoeg van uit de kleine vlakjes te halen. Zelf gebruik ik voor het aanbrengen van de Hervana dus lekker een blushkwast en geef ik mijn wangen er een mooi gezond blosje mee. Verder is de structuur en kwaliteit van de poeder prima: hij is heel zacht, mooi gepigmenteerd en versierd met een klein subtiel glittertje.

Als je me nou vraagt of ik 33 euro voor de Hervana over zou hebben zeg ik niet meteen volmondig ja, maar aan de andere kant: voor goede kwaliteit en zo’n leuke verpakking ben ik vaak toch wel geneigd iets meer geld over de toonbank te laten rollen….

De Benefit Hervana gezichtspoeder/blush is voor € 33,00 verkrijgbaar bij Douglas.

Q: Heb jij al veel producten van Benefit? Wat vind je van deze Hervana?

24 reacties op “Benefit Hervana gezichtspoeder/blush”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.