Categorieën
Beauty

Beauty question van de week #9

Dagelijks spoken er allerlei beautygerelateerde vragen door mijn hoofd als: wat is nou een normale en redelijke prijs voor een oogschaduw, hoeveel zou iemand anders maximaal voor deze lipstick over hebben, gaan andere meiden zonder make-up de deur uit? en lijkt het me leuk jullie wekelijks een vraag voor te leggen om erachter te komen hoe jullie over sommige stellingen denken en om hier een beetje over te discussiëren!

De vraag van deze week luidt:

‘In hoeverre ga jij mee met de make-up trends die in een bepaald seizoen helemaal in zijn? Dus bijvoorbeeld rode oogschaduw, cracklenagels, dikke of juist dunnere wenkbrauwen, felgele of gitzwarte nagellak, de naturel look, felgekleurde lippen enzovoorts?’

Als make-up addict moet ik toegeven dat ik wel redelijk gevoelig voor trends ben, maar dat ik daar aan de andere kant lang niet altijd aan mee doe. Als ik er al iets mee doe is dat vaak pas aan het einde of ná de trend en dus loop ik vaak een beetje achter de feiten, haha. Om als voorbeeld de crackletrend te noemen, ik ging deze nagellak pas na een half jaar na het hoogtepunt van de trend dragen maar doe dat dus wel lekker op mijn eigen tempo. Verder ligt het er qua make-up trends ook maar helemaal aan of ik het bij mezelf vindt passen en vindt staan en zo niet laat ik het mooi voor wat het is. Als ik mijn hele leven wat vollere wenkbrauwen heb ga ik ze dus echt niet tot van die dunne streepjes epileren omdat dat toevallig voor twee maanden in is. Soms pas ik een trend ook een beetje naar mijn eigen smaak aan, dus bijvoorbeeld geen knalroze glanzende lippen maar maak houd ik ze mat zodat het een beetje minder heftig is, ik noem maar wat.

Hoe is dit voor jou?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

17 reacties op “Beauty question van de week #9”

Ik doe totaal niet mee met trends doe altijd mijn eigen ding hen al 25 eyeliner en nude lips wijk daar nooit vanaf draag altijd effen kleding heb niks met een werkje erin
Alleen mijn haar veranderd van kleur model

Qua lipstick ga ik wel vaak met de trends en het seizoen mee. Voor de rest niet. Op mijn lippen kan ik veel verschillende kleuren goed hebben. Op mijn nagels of oogleden niet. Dan kies ik er alleen uit wat ik mooi vind.

Ik doe met sommige trends mee, maar niet perse omdat het trends zijn. Niet bewust, in ieder geval. Bij mij gaat ’t meestal zo dat ik dan heel vaak op blogs bijvoorbeeld felle lippen voorbij zie komen en dan besef dat dat heel mooi kan staan en vervolgens probeer ik ’t zelf ook uit.

Ik ben op zekere mate wel gevoelig voor trends. Ik ben alleen meer gevoelig voor fashion trends, dan op beauty gebied. De trends die op fashion gebied zijn, die draag ik niet alleen tijdens de periode dat het een trend is, maar die kan ik uit de kast blijven halen. Ik volg wel de trends op beauty gebied, maar ik ben er eigenlijk niet heel erg gevoelig voor. Ik heb mijn haar en mijn wenkbrauwen bijvoorbeeld al heel lang hetzelfde.

Ik ben zeer gevoelig voor trends! Ik vind het geweldig om nieuwe dingen te proberen qua make-up, lekker felle kleurtjes bijvoorbeeld, vooral op m’n lippen!
Maar, ik doe natuurlijk alleen aan trends als ik ze echt zelf leuk vind, ik doe niet aan trends omdat het een trend is, maar omdat ik het leuk vind:)

Ik doe er alleen iets mee als de trend echt ‘in mijn straatje’ is, anders niet. Sowieso ga ik qua make-up altijd nogal mijn eigen weg. Ik gebruik bijvoorbeeld ook maar zelden echte kleuren (behalve zwart grijs en nude/bruintinten). Ik hou er gewoon niet van. Ook in mijn kleding vind je weinig kleur terug, behalve rood dan, maar dat vind ik niet echt een kleur voor op m’n ogen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.