Categorieën
Beauty

Beauty question van de week #16

This ain’t nothing but a summer jam, bronze skin and cinnamon tans whoa! Natuurlijk, ieder seizoen heeft zo haar charmes maar ik denk dat de zomer toch wel echt mijn meest favoriete is. Lekker blote armen en benen, warm zand tussen je tenen, zomerse muziekjes, vrolijke gezichten, de geur van barbecue en natuurlijk alle prachtige make-up collecties met mooie, zomerse lipsticks, bronzers, highlighters en oogschaduws die verschijnen. Omdat we ons midden in de summertime bevinden deze week een beauty question over make-up in de zomer!

Over het algemeen hoor je vaak dat vrouwen in de zomer graag wat minder make-up dragen. Niet zo gek natuurlijk, want bij Nederlandse temperaturen van 25 à 30 graden smelt de foundation binnen een uur van je gezicht en met continue een flesje water aan je mond heeft een dikke laag lipstick ook niet heel veel zin.

Op zich draag ik zelf ’s zomers ook wel iets minder make-up, maar echt héél veel minder dan in andere seizoenen is het nu ook weer niet. Tuurlijk, voor een dagje strand of zwembad ga ik me niet helemaal uitgebreid opdoffen, maar een beetje wenkbrauwpoeder/potlood, oogschaduw, (waterproof) mascara en blush gaat er toch altijd sowieso wel op.

Ik ben benieuwd: draag jij in de zomer bij warme temperaturen minder of evenveel make-up dan normaal?

18 reacties op “Beauty question van de week #16”

Ik ben dan wel een uitzondering maar als het echt warm is gaat er alleen een mascara en eyeliner op en de rest laat ik allemaal achter wege. Zeker alle poeder producten, die smelten toch zo weg.

Met deze Hollandse, koude, natte zomers draag ik evenveel make-up als in alle andere seizoenen.
Maar als het een keertje dertig graden of warmer is, of ik bijvoorbeeld ga zwemmen, wil ik nog wel eens minder dragen.
Als het heel warm is skip ik foundation, concealer of tinted moisturiser. Als ik ook nog ga zwemmen dan laat ik de rest ook gewoon achterwege.

veel minder tot bijna geen make up…misschien beetje lipstick, oogpotlood, blush? of nog niet eens dit allemaal..soms aleen getinte creme en blush

Veel minder. Dat smelt er toch af. Ik draag meestal alleen wat waterproof concealer, eyeliner, beetje donkerbruine ogenschaduw om mijn crease mee aan te zetten en mascara. Foundation, poeder en al laat ik zitten. Heeft toch geen zin. 😉

Ik probeer in de zomer zo weinig mogelijk make-up te dragen. Sowieso vind ik zonder make-up aan het strand liggen mooier dan met uitgelopen mascara enzo. Maar ik draag als het ‘normaal’ weer is ook niet heel veel make-up hoor.

Bijna evenveel, behalve de ogen.. Ik zorg voor een mooie egale huid die ik afpoeder en vervolgens ga ik gewoon contouren + bronzer over m’n hele gezicht aanbrengen en ik gebruik highlighter.. Bronzer fungeert als blush, dus ik gebruik geen aparte blush.. Ik doe m’n wenkbrauwen en ik draag een lipproduct (vaak een felle lipstick) en ik draag mascara en soms een beetje zwarte oogschaduw als eyeliner en dan vervagen.. Ooglooks heb ik altijd het minst zin in om moeite voor te doen met het warme weer, dus dat laat ik achterwege

Ik draag bijna nooit make up en als het zo warm is vind ik make up niet ideaal !! Met het zweten laat ik poeder op mijn gezicht liever toch staan ! Enkel de ogen en lippen best in de verf zetten denk ik! :-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.