Categorieën
Beauty

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden….

Het is een cliché van de bovenste plank, maar helaas wéét je gewoon dat het waar is: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Kijk maar eens naar de verzameling martelwerktuigen die wij vrouwen in ons badkamerkastje hebben liggen: pincetten, scheermesjes, epileerapparaten, harsstrips. Damn, wat doen wij onszelf eigenlijk aan?!

Ja weet je, je kunt de natuur natuurlijk lekker z’n gang laten gaan en de boel de boel laten maar meestal kan het mannelijk geslacht dat nooit heel erg waarderen en worden wij zelf er uiteindelijk toch ook niet heel vrolijk van. Dus sluit je je eens in de week op met je scheermesjes, epileerapparaat, harsstrips en pincet en moet ratsj alles eraf. Met het risico op een klein slagveld in de vorm van bloedende benen, bekraste armen en vuurrode brows maar hey dan heb je ook wat. Ja jongens, het leven van een vrouw gaat echt niet over rozen.

Q: Wat vind jij het meest pijnlijke/gemene/vervelende beautymartelwerktuig?

14 reacties op “Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden….”

Ik kan niet tegen epileren van mijn benen haha, da’s echt martelen! Wenkbrauwen zijn ook niet mijn favoriete onderdeel maar dat vind ik tenminste nog leuk om te doen omdat je het ook echt zíet en het wat voor je gezicht (= make-up) doet.

Wat een leuke vraag! Ehh, wat een pijnlijke vraag 😉 Wasstrips voor ‘het snorretje’ van mijn bovenlip vind ik nog steeds niet prettig om te gebruiken. Vooraf een ijsklontje gebruiken, helpt wel ietsiepietsie 😉

Snor epileren/waxen/harsen doet echt pijn! Maar als werktuig moet ik toch de wimperkrultang noemen. Fijn hoor, dat je wimpers er mooi van gaan krullen, maar hij blijft altijd aan mijn wimpers plakken, knijpt een stuk vel mee of ik zit er net iets te ver mee zodat hij mijn ooglid meteen meekrult.. auw. Maar mijn benen epileren vind ik dan bijvoorbeeld helemaal niet erg.

Benen is voor mij helemaal niet zo erg (al scheer ik die dunne en witte haartje bij mij wel, net zo makkelijk) maar het harsen/epileren van gevoelige delen zoals schaamstreek en oksel begin ik toch echt niet aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.