Categorieën
Beauty Nieuws

Beauty Persflash #1

Als je aan het einde van de week eens gaat kijken hoeveel berichten de afgelopen dagen je mailbox binnengestroomd zijn zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Nieuwe lanceringen, aankondigen van limited edition collecties die eraan zitten te komen, nieuwe winkels die geopend worden… Om nog een klein beetje overzicht te houden heb ik vandaag een kleine greep uit het beautynieuws voor je op een rijtje gezet!

One Direction Our Moment parfum

Een beetje artiest komt tegenwoordig naast regelmatig met een album ook met een eigen parfum en natuurlijk mag dat ook bij One Direction niet in het portfolio ontbreken. Vanaf oktober is de geur Our Moment te verkrijgen bij Douglas en dit parfum wordt omschreven als fruitig, bloemig, zeer vrouwelijk met warme muskusaccenten. Sounds nice!

LOOkX Pop-up store 

Vanaf 1 tot en met 5 september opent het merk LOOkX een heuse pop-up store aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam waar we kennis kunnen maken met het merk en haar nieuwe producten.

De LOOkX Pop-up Store is voor consumenten geopend op de volgende tijden:
Zondag 01 september van 12:00-18:00 uur
Maandag 02 september van 10:00-16:00 uur
Woensdag 04 september van 10:00-18:00 uur
Donderdag 05 september van 13:00-18:00 uur

Op woensdag 4 september kun je in de Pop-up Store terecht voor diverse workshops:

10:00 – 11:30 uur LOOkX Skincare workshop
12:00 – 13:30 uur LOOkX Make-up workshop trend herfst – winter 2013
14:00 – 15:30 uur LOOkX Skincare workshop
16:00 – 18:00 uur LOOkX Make-up workshop trend herfst – winter 2013

NYC Disco Inferno Topcoat 

Het leuke budgetmerk NYC heeft weer een nieuwe topcoat voor ons in petto: de Disco Inferno. Superleuk voor de feestdagen, deze topcoat met knalblauw en zachtgrijze glitters die superleuk is om aan te brengen over een ander kleurtje nagellak maar is met twee laagjes ook prima op zichzelf te dragen.

De nieuwe Disco Inferno Topcoat is vanaf september voor € 2,49 verkrijgbaar bij alle Kruidvat filialen met een NYC schap.

MAC So Supreme

MAC heeft onlangs een collectie nieuwe So Supreme lipsticks en lipglasses gelanceerd die een superlichte formule, superhydratatie en lekker veel glans beloven.

Sheen Supreme Lipglass Tint – € 20,00
BUBBLE GUM soft warm pink | K-WOW soft cool pink | SIMPLY WOW mid-tone cool mauve | HEART & SEOUL warm peach | KISS, KISS cool peach cream | BLUSHING BERRY mid-tone cool red | GWI-YO-MI mid-tone raspberry | GLORIOUS INTENT warm plum

sticksSheen Supreme Lipstick – € 19,00
PRÊT-À-PRETTY soft warm pink | GOTTA DASH! pale clean coral | PLAYTIME bright coral pink | SWEET GRENADINE bright orange | PLEASUREFRUIT bright warm pink | CANDY APPLE mid-tone warm plum

Nieuwe TOMborstels by Zenner

Na het succes van de eerste serie TOM borstels by Zenner wordt de collectie uitgebreid met drie nieuwe tools: een toupeerbrush, small volumizing brush en een pocketsize brush.

Toupeer brush € 3,49
Small volumizing brush € 6,99
Pocket size brush € 4,99

Q: Van welk van deze beautynieuwtjes word jij het meest happy?

16 reacties op “Beauty Persflash #1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.