Categorieën
Beauty Nagels

Nail Paint by Barry M – neutraal vs. kleur

Degene die de nagellaktrends voor deze zomer heeft verzonnen mogen we dankbaar zijn, want er zit eigenlijk voor iedereen wel wat bij. Als je je nagels graag lekker laat opvallen kun je je helemaal uitleven met oranje, neonroze of knalblauw en als je meer van het natuurlijke bent is de nudetrend helemaal jouw ding. Wat dat betreft zijn ze bij Barry M goed bezig, want qua nagellak is de keuze er reuze. Hoewel het al bijna onmogelijk is om uit het vaste assortiment slechts een paar kleurtjes in je digitale winkelmandje te klikken, hebben ze ook nog eens een aantal kleurrijke limited editions en twee nieuwe neutrale kleurtjes voor ons in petto, die qua kleuren lijnrecht tegenover elkaar staan…..

Ergens vorige week zag ik een tweet van Alice & Jo voorbijkomen dat er twee nieuwe kleurtjes in de presale gingen en ja, daar ben ik dan natuurlijk als de kippen bij. De twee nieuwe aanwinsten luisteren naar de naam 341 Cappucino en 342 Nude en ik denk dat je naar aanleiding daarvan al wel enigszins kunt raden welke kleurtjes ze hebben.

De drie limited editions die ik in de inleiding noemde zijn naamloos op de wereld gezet, maar zijn wel voorzien van een A, B en C.

In 2010 bracht Barry M een leuk giftsetje op de markt met in totaal vier limited edition kleurtjes, dus er moet ook ergens ook nog een D rondzwerven. Hoewel 2010 al wel even achter ons ligt zijn de kleurtjes nog zeker niet oldskool en rijp voor hun oude dag in een verstofte la, sterker nog ze zijn hartstikke hip!

Het afgelopen half jaar heb ik al heel wat mooie Barry M lakjes in (en op) mijn handen gehad en deze 341 Cappucino vind ik ook zeker mooi te noemen. Prima zet van Barry M om dit kleurtje aan de collectie toe te voegen, ik denk dat veel meiden wel enthousiast worden van deze mooie taupe-achtige tint. Over de dekking van deze Cappucino heb ik helemaal niets te klagen, met twee laagjes hebben je nagels een mooi dekkend kleurtje.

Meer nude dan dit krijg je het niet, want 342 Nude is écht nude (dat is best wel veel nude in één zin). Als een explosie aan kleur op je nagels niets voor jou is of het voor je werk niet kan of mag zou dit wel eens een lakje voor jou kunnen zijn. Reken echter niet op een volledige dekking, want na drie laagjes zijn je nagels nog niet helemaal bedekt.

Ja als je een limited edition giftsetje uitbrengt en je wil dat deze een beetje goed verkoopt moet je er sowieso een roze kleurtje in doen. Mijn nagels maakten een klein vreugdesprongsetje bij het zien van dit vrolijke fuchsiaroze limited edition A kleurtje en omarmden het met liefde. Twee laagjes en daarna niks meer aan doen!

Over hip gesproken, kijk dit mooie kobaltblauwe lakje eens helemaal summerproof zijn! Ik word meteen vrolijk van dit van mijn nagels kallende kleurtje dat goed past binnen bij de blauwe denimtrend die deze zomer helemaal hip en happening op de nagels is. Limited editon B is een lakje dat aan één laagje al voldoende heeft en daar worden wij drukbezette vrouwen met een chronisch gebrek aan tijd blij van!

Een kleur waar mijn all time favorite colour roze tegenwoordig flink de strijd mee aan moet gaan is koraal en ik denk dat je me wel snapt als je dit práchtige kleurtje ziet. Misschien is het echt een tijdelijk zomerding dat ik er nu zo verliefd op ben, maar ik durf te wedden dat deze limited edition C de komende maanden veel op mijn nagels te zien zal zijn!

De nieuwe Barry M Nailpaints Cappuchino en Nude en de limited editions (op=op!!) zijn voor € 3,99 per stuk verkrijgbaar bij Alice & Jo.

Q: Waar gaat jouw voorkeur naar uit: de neutrale of de felle kleurtjes?

30 reacties op “Nail Paint by Barry M – neutraal vs. kleur”

Kreeg gisteren Cappuccino en Nude binnen om te swatchen 🙂 Zijn erg mooi! Nude bedekt mijn witte randjes alleen echt niet.. wellicht in drie laagjes? Vind hem wel erg mooi voor een french manicure met twee laagjes 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.