Categorieën
Beauty Make-up

Barry M Lip Paints – 54 Peach, 100 Baby Pink, 121 Pillar Box Red en 151 Sunset

Barry M associeerde ik eigenlijk altijd alleen met nagellak, maar een rondje door de Nederlandse webshop Alice & Jo leerde me dat ik het dan toch wel erg tekort deed want het merk biedt echt een enorm assortiment aan prachtige cosmetica! Ik ben inmiddels verzot op de prachtige, intense kleurtjes van de Nail Paints en mede hierdoor was ik ook wel heel benieuwd of de Lip Paints van net zulke goede kwaliteit en net zo mooi van kleur zouden zijn!

De Lip Paints is het assortiment lipsticks van Barry M dat meer dan 30 verschillende kleuren biedt, van zacht en glanzend lichtroze tot opvallend groen en van knallend rood tot nude, er is voor iedere smaak en mood wel een geschikte lipstick te vinden. Het is bijna een onmogelijke opgave om uit al die geweldige kleurtjes er slechts een aantal te kiezen, maar uiteindelijk ben ik tot deze vier gekomen: 54 Peach, 100 Baby Pink, 121 Sunset en 151 Pillar Box Red.

De huls van de lipstick is heel simpel matzwart met een glimmend middenstukje, op de bovenkant in het goud het Barry M logo en aan de onderkant staat het nummer van de kleur.

Net als praktisch iedere (goede) lipstick beloven ook deze van Barry M een prettige, zachte structuur te hebben en bol te staan van de hydraterende ingrediënten die je lippen lekker zacht en soepel houden. Oké genoeg gekletst nu, ik laat je nu even wat foto’s van deze prachtige lipsticks bekijken!

Ik had vooraf natuurlijk al wel wat swatches bekeken van de kleurtjes die ik zou krijgen maar toen ik de lipsticks uit de huls draaide ging mijn hartje wel even wat sneller slaan van die schitterende, felle en intense kleuren die ik te zien kreeg, wow!

Helemaal links zie je de 100 Baby Pink, daarnaast de 121 Sunset en de 54 Peach en helemaal rechts prijkt de 151 Pillar Box Red.

Ik heb random een aantal kleuren gekozen, daarbij niet precies wetende of ze een matte of glanzende finish zouden geven, dat kon ik op internet ook niet heel duidelijk terugzien. Bij het swatchen kwam ik hier al snel achter: de 100 Baby Pink is als enige van de vier duidelijk mat van finish en de 54 Peach, 121 Sunset en 151 Pillar Box Red geven een mooi glansje.

Je kunt het al wel een beetje zien aan de glans die de lipsticks geven: ze voelen op mijn huid en lippen zo zacht als boter en glijden er lekker smooth and easy overheen. Het enige minpuntje van deze vier is dat de 100 Baby Pink wel snel eventuele velletjes en lijntjes benadrukt en je met deze wel een klein beetje moet oppassen voor droge lippen. Qua houdbaarheid zit het bij deze lipsticks wel snor, een glas drinken of een tussendoortje overleven ze wel, helemaal de felle kleurtjes.

54 Peach is eigenlijk een beetje een misleidende naam, want de kleur neigt toch echt wel meer naar oranje in plaats van peach! Desalniettemin vind ik het kleurtje toch wel wat hebben, maar ik denk dat er toch nog wel even wat tijd overheen gaat eer ik er mee de straat op zal gaan….

100 Baby Pink geeft toch een iets ander tintje dan ik in eerste instantie verwacht en gehoopt had, het is namelijk wel een heel, héél bleek kleurtje zo en ik hiermee toch wel een beetje Barbie-achtige (die uit Scheveningen, ja) associaties krijg….

121 Pillar Box Red is een vrij simpele, maar wel hele mooie rode kleur waarmee je lekker uit kunt pakken met een paar catchy red lips en een simpele outfit helemaal mee op kunt fleuren!

De 151 Sunset vind ik zelf de mooiste van de vier, het is een prachtige koraalrode kleur die je lippen echt iets chiques geven en voor mij ook weer eens een leuke afwisseling is in mijn vooral roze en nude kleurige stash!

Hieronder nog even van iedere lipstick een fullface foto

Jeej, weer een leuke ontdekking op beautygebied en het jaar is nog maar drie maanden oud! Net als de nagellakjes van Barry M vind ik ook deze lipsticks verrassend leuk, vooral de ruime keuze uit kleurtjes en finishes en de prettige zachte structuur doen ’t ‘m. Natuurlijk zitten er bij die 30+ kleurtjes ook wel wat tussen die wat minder geslaagd zijn, zoals in mijn geval de 100 Baby Pink, maar dat kan natuurlijk altijd gebeuren.

De Barry M Lip Paints zijn voor € 5,05 per stuk verkrijgbaar via de webshop van Alice & Jo

Q: Ken jij de lipsticks van Barry M al? Welk van de vier kleurtjes is jouw favoriet?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

41 reacties op “Barry M Lip Paints – 54 Peach, 100 Baby Pink, 121 Pillar Box Red en 151 Sunset”

Haha, Baby pink is echt wel een miskoop denk ik, maar kan misschien nog eens van pas komen bij een verkleedpartijtje ofzo ^^. Ik vind sunset de mooiste kleur! Fijn dat ze zo budget-proof zijn!

Het hele merk Barry M kende ik nog niet. Zelfs niet de nagellakjes. 😯 😳

Maar je beschrijving klinkt goed. Ik gebruik niet vaak lipstick en ik heb er dus maar enkelen (Giordany Gold van Oriflame). Als ik wel lipstick op heb is dat vaak rood.
Ook hier is de rode kleur weer mijn favoriet! Pillar Box Red rocks! Sunset vind ik ook heel mooi.
Op een lichte(re) huidskleur staat Peach ook goed. Bij jou vind ik hem bijvoorbeeld GE-WEL-DIG staan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.