Categorieën
Beauty Haar

Arganic Pure Moroccan Argan Oil + win 1 van de 3 mini’s!

Volgens mij heeft mijn haar heeft er nog nooit zo goed uitgezien als vorig jaar, toen ik met de Moroccanoil arganolie aan het smeren was, wat een geniaal spul is dat toch. Nu een jaar later is het arganolie voor en arganolie na, iedereen heeft het erover. Moroccanoil is allang niet meer het enige merk dat dit Marokkaanse goud verkoopt, het hele internet staat er vol mee. Eén zo’n online arganolieshop is Arganwinkel.nl, waarvan ik een flesje van dit heerlijke spul heb ontvangen én drie mini’s mag weggeven!

Met de Arganic Pure Moroccan Argan Oil kun je niet alleen je haar een flinke oppepper geven, maar is ook te gebruiken voor je nagels, handen en gezicht. Tenminste, dat zegt de verpakking. Ik moet zeggen dat ik mezelf nog niet heel snel een handje arganolie op mijn gezicht zie smeren, maar dat is misschien gewoon meer het idee.

De arganolie van Arganwinkel.nl is 100% natuurlijk en bevat dus geen parfum of andere toegevoegde stoffen en geeft daarmee heel weinig kans op irritatie. De olie is rijk aan Vitamine E en Omega 6 en een drupje van dit wonderspul zou binnen no time korte metten moeten maken met droge lokken, droge nagels en een droge huid. Nou, dat kunnen wij wel gebruiken met die Siberische temperaturen waar wij hier in MAART! nog mee te maken hebben…..

De olie komt in een mooi licht, mat glazen flesje van 50 ml en doseer je door middel van een handig pompsysteempje. Het heeft een beetje een azijnachtige kleur en is vrijwel geurloos. Ik ben zelf nooit zo heel dol op die van übervettige goedjes, maar met deze olie glibber en glij je niet aan alle kanten en ja, dat vind ik wel zo fijn.

Je zou deze olie dus ook op je gezicht kunnen gebruiken, maar tot zover heb ik alleen mijn haar, voeten en ellebogen ermee verblijd. Verblijd ja, want net als bij de Moroccanoil gingen de mondhoeken van mijn haarpunten ook van deze olie zichtbaar omhoog. Ook voor droge plekjes op mijn voeten en ellebogen bleek de olie echt heel fijn, binnen no time was mijn huid weer lekker zacht, glad en egaal.

♥ ♥ Wil je ook graag kennismaken met deze fijne arganolie? Van Arganwinkel.nl mag ik drie schattige mini’s weggeven en het enige dat je daarvoor moet doen is By Sjanty volgen via Twitter en het volgende retweeten: RT en volg @BySjanty en maak kans op 1 van de 3 arganolie mini’s van Arganwinkel.nl 

De Arganic Pure Moroccan Argan Oil is voor € 17,95 (50 ml) verkrijgbaar op Arganwinkel.nl

27 reacties op “Arganic Pure Moroccan Argan Oil + win 1 van de 3 mini’s!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.