Categorieën
Beauty Nagels

Swatches ANNY ‘Miami Beach Next Top Model’ lakjes

Eind vorig jaar kon Douglas weer een heel mooi nieuw nagellakmerk binnen haar al enorm uitgebreide assortiment verwelkomen, namelijk het Duitse Anny. Destijds heb ik toen al één van de 114 prachtige kleurtjes geprobeerd en in juli komt Anny met een vrolijke zomercollectie die ze de superleuke naam Miami Beach Next Top Model gegeven hebben. Van de zes kleurtjes die er in totaal zijn heb ik er vanmorgen drie voor jullie geswatched!

De lakjes die Anny ieder seizoen lanceert zijn gebaseerd op trends en events uit LA, Miami en New York en deze keer vormden de warme zonnestralen, het helderblauwe zeewater en de prachtige witte stranden van Miami South Beach de inspiratie. Ook de namen van de lakjes zijn helemaal in Miami Beach sfeer: Baywatch, Covergirl, Have A Look, Surf The Wave, Blue Bikini Girl en Crazy Shot.

Zo met het blote oog dacht ik in eerste instantie dat 098 Baywatch en 122 Covergirl hetzelfde kleurtje hadden, maar op de foto’s zie je toch wel duidelijk verschil tussen de twee.

098 Baywatch verwijst natuurlijk naar de kleur van het weinig verhullende Baywatch badpakje waarin onder andere Pam Anderson over het strand huppelde en is een prachtige intens rode kleur (dekt met twee laagjes) met een lichte metallic finish en heel veel hele kleine roodkleurige glittertjes. Zoals je ziet helaas wel een lakje met streepgevaar….

122 Covergirl is net een paar tintjes lichter dan 098 Baywatch en daarmee toch wel weer een andere kleur rood. Verder heeft het wel dezelfde metallic finish (maar is minder streperig!) en kleine shimmertjes, waardoor ze wel heel veel van elkaar weghebben. Dit lakje dekt prima in twee laagjes.

Dan mijn favoriete van de drie, de 378 Surf The Wave. De andere twee kleurtjes doen me met de glitterige rode kleurtjes eigenlijk meer aan Kerst dan aan zomer denken, maar deze groenblauwe schrééuwt zomer! Wederom zien we een metallic glans over het kleurtje en moet je om zo min mogelijk strepen te krijgen wel proberen een beetje netjes te lakken. Ondanks de vrij lichte kleur heeft deze 378 Surf The Wave aan twee laagjes voldoende.

De Anny Miami Beach Next Top Model lakjes zijn vanaf juli voor € 9,50 per stuk verkrijgbaar bij Douglas.

Q: Welke van deze drie kleurtjes zie jij wel zitten?

22 reacties op “Swatches ANNY ‘Miami Beach Next Top Model’ lakjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.