Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 8 nieuwe Miss Sporty Lasting Colour Nail Polishes

Goed nieuws vanaf het Miss Sporty front! De schattige kleine Lasting Colour flesjes met de ronde buikjes zijn vernieuwd en moeten met een geheel vernieuwde formule nu één bonk nagelpowerrrr zijn. Voor twee eurootjes en vijftig centen krijg je als het goed is een superhip kleurtje dat superlonglasting, supershiny en supereasy aan te brengen is en ik weet niet hoe het met jou zit, maar daar zeg ik volmondig JA! tegen!

Zonder ze ook nog maar te hebben gebruikt vind ik de Lasting Colour lakjes sowieso al twee grote pluspunten hebben en dat zijn de supertoffe kleurtjes én het lekkere brede kwastje waarmee het lakken van je nagels supereasypeasy is.

010 (twee laagjes) is een simpel transparant lakje waarmee je je nagels een mooi natuurlijke en verzorgde look geeft

Oeh, lady in black! Hoewel je me bijna uit kunt tekenen in zwarte kleding is een zwart laagje op mijn nagels nog altijd a little bit outside my comfort zone. Toch vind ik creamy zwarte lakjes als deze 080 (twee laagjes) zeker niet lelijk en staat het op één of andere manier ook wel sophisticated.

Wat voor nagellakcollectie je als merk ook lanceert, een mooi klassiek rood lakje als deze 151 (twee laagjes) mag zeker niet ontbreken. Deze van Miss Sporty is met twee laagjes jammer genoeg nog niet helemaal 100% dekkend, wat te maken heeft met de licht jelly finish dat het heeft.

Ik ben er nog niet helemaal uit of ik de metallic finish van deze 380 (twee laagjes) nou wel of niet mooi vind, maar wat ik wel weet is dat de neonroze kleur superawesome is! 

Ik heb al eerder gezegd dat ik niet supergecharmeerd ben van grijze nagels, maar wanneer het net als deze 420 (twee laagjes) is voorzien van een goeie dosis glitters wordt het al een heel ander verhaal!

Ik denk dat je wel kan raden wat ik van deze 485 (drie laagjes) vind…. Yes, very lovely! Wel jammer dat er drie laagjes nodig zijn om de kleur helemaal goed dekkend te krijgen, maar als dit dan het resultaat is heb ik het er graag voor over!

495 (twee laagjes) geeft met twee laagjes een heel mooi violetpaars kleurtje dat lekker vrolijk en helemaal voorjaarsproof is!

IMG_6367Het laatste lakje van vandaag is stiekem ook meteen mijn favoriet, deze prijkt as we speak al een aantal dagen in vol ornaat op mijn nagels. 535 (drie laagjes) heeft een supergave koraaloranje kleur dat net als de 151 ook een semi-jelly finish heeft waardoor het eigenlijk wel drie laagjes nodig heeft.

Jéétje, wat zijn deze nieuwe Lasting Colour cuties leuk, zeg! Een aantal van de kleurtjes heb ik al gedragen en ik was aangenaam verrast dat ze zeker een dag of twee à drie bijna  onaangeroerd blijven zitten en blijf maar kijken naar de prachtige glanzende finish die ze hebben. Ik zou zeggen: op naar de DA of Etos en scoren die handel!

De Miss Sporty Lasting Colour Nail Polishes zijn voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij DA en Etos.

Q: Wat vind je van de kleurtjes van de nieuwe Lasting Colour nagellakken? Welke is/zijn jouw favoriet(en)?

34 reacties op “Swatches 8 nieuwe Miss Sporty Lasting Colour Nail Polishes”

Leuke kleurtjes, al vind ik ze niet echt bijzonder, behalve 535: wauw! En een tint als 151 is ook een must-have in ieders nagellakstash. 380 vind ik alleen echt níét mooi, en de foto van 420 doet het niet bij mij maar dat kan aan mij liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.