Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 4 nieuwe Hema nagellakjes – 01, 10, 12 en 23

Een tijdje terug wisten al die supervrolijke, nieuwe nagellakkleurtjes van Hema me al over te halen er een paar aan te schaffen, maar het ‘vervelende’ van zo’n enorm uitgebreid assortiment is dat je ze op een gegeven moment állemaal wil hebben. Wees gerust, ik weet mezelf heus wel te beheersen hoor, ik kies gewoon de áller-, allerleukste eruit!

Het grappige is dat ik in april vooral knalkleurtjes als rood, oranje, geel, roze en groen koos en nu twee maandjes later heb ik drie wat meer donkere en één naturel lakje meegenomen. Deze vier lakjes hebben de volgende nummers: 01, 10, 12 en 23.

Ik sta er nog steeds een beetje van versteld hoe de nagellakjes van Hema er in de loop van de jaren qua kwaliteit en looks op vooruit zijn gegaan, tot een paar jaar geleden liep ik ze altijd glad voorbij omdat ik ze simpelweg niet heel aantrekkelijk vond. Nou, da’s nu wel effe anders!

Behalve vrolijke, felle en mooie, donkere kleurtjes heeft Hema ook gedacht aan de meiden die liever niet teveel opvallen met hun nagels. Deze nummer 01 is één van de naturel lakjes die Hema te bieden heeft: een prachtig zalmroze kleurtje met hele subtiele zilverkleurige glittertjes, wat het net een tikkeltje spannender maakt. Voor zo’n licht kleurtje vind ik deze 01 prima dekken, twee laagjes en ik was klaar!

Van een lakje als deze heb ik er in de loop van de tijd al wel een aantal verzameld maar ik blijf het mooi vinden, die paarse basiskleur met die bijzondere paars/roze/gouden glans. Net als alle anderen is het nadeel van deze 10 ook het ietwat streperige resultaat, maar op zich vind ik het bij deze nog niet heel storend.

Oh knalblauw, wat ben ik toch gek op jou! Een zomers assortiment is natuurlijk niet compleet zonder een kleurtje als deze 12, waarmee je meteen de zomer in je bol hebt. De nagellak van Hema heeft over het algemeen vaak een beetje een jelly finish, maar deze lijkt toch wel meer gewoon creamy te zijn.

Nog een blauwe, maar dan weer even héél anders dan de 12. 23 is prachtig, intens kobaltblauw van kleur en is iets meer jelly dan de lichtblauwe hierboven. Wat ik altijd een voordeel van zulke donkere kleuren vind, is dat ze over het algemeen genomen vrijwel meteen dekkend zijn en dat is ook bij deze niet anders.

De nieuwe nagellakjes zijn voor € 2,25 per stuk verkrijgbaar bij Hema.

Q: Heb jij al wat van de nieuwe Hema nagellakkleurtjes gescoord? Welke van deze 4 is/zijn jouw favoriet?

23 reacties op “Swatches 4 nieuwe Hema nagellakjes – 01, 10, 12 en 23”

Wow, die knalblauw is moooi! Altijd als ik langs die prachtige felle kleurtjes bij Hema loop, denk ik weer : Zal ik er een kopen of niet? Maar nu ben ik zeker te weten overgehaald om 12 te kopen! I love..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.