Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 4 nieuwe Essence nagellakjes – 112 Time for romance, 115 Redvolution, 121 Gold fever en 127 I love bad boys

Lucky me, afgelopen woensdag was ik met vriendlief even bij het Kruidvat in Utrecht en daar liep ik zomaar tegen een vers rek met nieuwe Essence lakjes aan, whoehoee! Ik stond nog net niet in mijn handen te klappen van enthousiasme en heb op m’n gemak een paar leuke kleurtjes uitgezocht. Als eeuwige twijfelaarster viel dat nog helemaal niet mee, want oh ze zagen er allemaal even mooi en leuk uit!

De grootste verandering van de Colour & Go lakjes is natuurlijk het flesje, die een rigoureuze metamorfose heeft ondergaan. Eerst waren deze heel smal, recht en klein van formaat en nu zijn ze wat breder en ronder en daarmee, vind ik, een stuk vlotter en leuker. Nog een pluspunt van het grotere formaat is dat er nu ook meer in de flesjes zit; eerst was de inhoud ervan 5 ml en nu 8, jeej!

Waar ik zelf heel blij mee ben is dat Essence ook de kwastjes van de lakjes meegenomen heeft in de metamorfose, deze zijn nu lekker breed waardoor ze veel fijner lakken dan de kleine, smalle kwastjes van eerst. Nog een verschil met de Colour & Go lakjes van eerst is dat ze nu € 1,69 per stuk zijn in plaats van € 1,29, maar daar krijg je dan ook een grotere inhoud voor.

112 Time for romance oftewel time for some glitter & glamour! De basiskleur van dit lakje is mooi koperbruin met daardoorheen oneindig veel koperbruine glitters en flakies en ook hier en daar een gekleurd shimmertje. Omdat de basiskleur vrij sheer is heb ik van dit lakje 3 laagjes aangebracht, dan is het resultaat het mooist. Overigens zat dit lakje al vóór de update in de Colour & Go collectie en is dus niet helemaal nieuw.

Hoewel ik van mezelf de wat meer bijzondere lakjes uit de nieuwe Colour & Go kleurtjes moest kiezen kon ik deze 115 Redvolution echt niet laten staan. Ik denk dat er al wel een aantal soortgelijke lakjes in mijn stash te vinden zijn, maar van een mooi kleurtje heb je er nooit genoeg, right? Dit lakje heeft een beetje een combinatie van een creamy en jelly structuur en heeft hierdoor voor het mooie en een echt volledige dekking toch wel drie laagjes nodig.

121 Gold fever maakte al voor de vernieuwing deel uit van het Colour & Go assortiment maar deze had ik zelf nog niet eerder ontdekt. Hoewel het van de buitenkant misschien aandoet als een topcoat is het ook prima op zichzelf te dragen, mits je er een laagje of drie van aanbrengt. Het lakje heeft een prachtige gouden basiskleur met allemaal kleine rode en gouden glittertjes.

127 I love bad boys is een heel nieuw kleurtje en viel mij direct op in het Colour & Go schap. Het heeft een vrij aparte kleur blauw met allemaal lichtblauwe shimmertjes die vooral in het zonlicht errug pretty zijn. Twee laagjes van dit blauwe schatje en je bent helemaal ready to go!

De nieuwe Essence Colour & Go lakjes zijn (binnen nu en een paar weken, wisselt nogal per filiaal) voor € 1,69 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van de nieuwe Colour & Go flesjes en de kleurtjes die ik je heb laten zien? Heb jij ze al gespot bij jouw Kruidvat?

18 reacties op “Swatches 4 nieuwe Essence nagellakjes – 112 Time for romance, 115 Redvolution, 121 Gold fever en 127 I love bad boys”

Mooi! Ik was er een paar dagen terug nog om wezen kijken, maar er was niets (toen heb ik No Snow Petrol van Catrice wel gekocht). Straks nog maar eens kijken.
Heb jij trouwens speciale trucs om je nagels zo netjes te lakken? Ik was het net ook weer aan het proberen, maar alles zat weer op mijn nagelriemen en als ik het dan weg wil halen, veeg ik altijd teveel weg…
Uiteindelijk geef ik het dan maar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.