Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 3 mooie L’Oréal Color Riche nagellakjes – 204 Boudoir Rose, 502 Purple Disturbia en 608 Luxembourg Garden

Ik heb geen idee hoe en wanneer het ooit mijn hersenen binnen geslopen is, maar iedere keer als ik de L’Oréal Color Riche lakjes tegenkom moet ik ze van mezelf voorbijlopen. Niet omdat ik ze niet mooi vind, zeker niet, nee omdat ze te duur zouden zijn. Onzin, want met € 6,99 per stuk valt dat eigenlijk nog best mee. En zéker met de 25% korting die DA tot en met 13 januari op deze lakjes geeft zijn ze helemaal te leuk om te laten liggen!

Het complete L’Oréal Color Riche nagellakassortiment bestaat uit maar liefst 27 kleurtjes, dus er is keuze genoeg! Om de asociale grootte van mijn nagellakcollectie in 2013 nou niet nog verder uit de klauwen te laten lopen mocht ik van mezelf ‘maar’ 3 kleurtjes uitkiezen en dat zijn geworden de 204 Boudoir Rose, 502 Purple Disturbia en 608 Luxembourg Garden.

204 Boudoir Rose (twee laagjes) is een lakje dat ik, ongeacht het seizoen, mijn stemming of outfit altijd wel kan waarderen. De kleur ervan is het beste te omschrijven als oudroze met een licht bruinige ondertoon en ik denk maar zo dat ik zeker niet de enige ben die dit een prachtig lakje vindt!

Ik was zo vol van dit lakje dat ik afgelopen weekend al twitterde dat er vandaag echt een dropdead gorgeous lakje online zou verschijnen en volgens mij heb ik niet overdreven hè? Ik ken genoeg mooie paarse lakjes, maar deze 502 Purple Disturbia (twee laagjes) spant wat mij betreft de kroon. In één woord: gor-geous!

De kleur groen is hard bezig mij steeds meer en meer voor zich te winnen en daar is dit prachtige 608 Luxembourg Garden (twee laagjes) lakje zeker geen uitzondering op. Je ziet misschien al wel dat het een klein nadeel heeft en dat is de licht streperige finish, maar als je héél erg je best doet is dit op zich wel tot een minimum te beperken.

De L’Oréal Color Riche nagellakjes zijn nog tot en met 13 januari a.s. met 25% voor € 4,57 per stuk verkrijgbaar bij DA!

Q: Heb jij L’Oréal Color Riche nagellakjes in je stash of (nog) niet? Wat vind je van deze 3 kleurtjes?

30 reacties op “Swatches 3 mooie L’Oréal Color Riche nagellakjes – 204 Boudoir Rose, 502 Purple Disturbia en 608 Luxembourg Garden”

mooie lakjes, maar ik ben niet zo tevreden van L’oreal.
ten eerste testen ze al op dieren, maar ik had toch 2 lakjes om te testen en ten tweede ze blijven bij mij echt niet lang zitten… Catrice lakjes blijven langer zitten zonder chipwear, dus is de keuze snel gemaakt voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.