Categorieën
Beauty Make-up

New favorites – Teeez ‘La Isla Chique’ oogschaduws Sweet Sins en Beach Glow

Teeez vond ik eerst ‘wel leuk’, maar sinds de lancering van de La Isla Chique collectie ben ik werkelijk lyrisch over dit merk. Vooral de lipsticks en de oogschaduwmono’s zijn een aanslag op mijn bankrekening, want ik vind ze zó geweldig dat ik alle kleurtjes wil hebben. Zodra ik een DA filiaal binnenloop word ik als het ware naar het Teeez display gezógen en ja hoor, ik heb me weer laten verleiden door twee prachtige oogschaduws!

De smaragdgroene Must Have mono is de aansteker geweest van het Teeez oogschaduwvirus, ik was direct helemaal flabbergasted van de prachtige, intense kleur, de zachte structuur en de mooie glanzende finish.

Het Island Palette oogschaduwassortiment bestaat in totaal uit acht verschillende kleurtjes en het is best een klein wonder te noemen dat ik er nog maar vier heb, want ze zijn allemaal echt to die for.

Mijn laatst gescoorde kleurtjes zijn de Sweet Sins en Beach Glow, twee vrij natuurlijke tinten die perfect zijn voor het maken va een mooie subtiele look. Net als de andere twee oogschaduws die ik al heb zijn ook deze uitstekend gepigmenteerd, zachter dan zacht en afgewerkt met een mooie, licht shimmery glans.

Mijn everydaybakje is tegenwoordig voor de helft gevuld met Teeez La Isla Chique producten en de nieuwe aanwinsten Sweet Sins en Beach Glow maken daar ook zeker deel van uit. Stiekem vind ik ze misschien zelfs nog wel fijner dan de Must Have en de Kaleidoscope, omdat die nog best wat fall-out geven en je daar met deze twee aardetinten praktisch geen last van hebt. Hieronder zie je een look met de twee gorgeous oogschaduws (op mijn oogleden de Beach Glow en in de crease de Sweet Sins) die ik de laatste dagen zo ongeveer non-stop draag, ik vind ze echt prach-tig! <3

De Teeez La Isla Chique oogschaduw mono’s zijn voor € 6,99 per stuk verkrijgbaar bij deze Teeez verkooppunten.

Q: Wat vind je van deze Sweet Sins en Beach Glow? Heb je zelf al oogschaduws uit de Teeez La Isla Chique collectie gescoord?

30 reacties op “New favorites – Teeez ‘La Isla Chique’ oogschaduws Sweet Sins en Beach Glow”

Wat mooi! Ik heb er nog geen enkele omdat ik het zo ‘aparte’, niet draagbare kleuren vind voor mijn werk of voor school bijvoorbeeld – ook zijn ze aan de dure kant en om ze dan in mijn stash te laten liggen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.