By Sjanty’s Weekly Photo Diary #33

Pfoe zeg, wat een week hebben we achter de rug. Raf en Sylvie die toch niet zo gelukkig en verliefd meer blijken te zijn, Justin Biebs die wel van een blow’tje houdt en als klap op de vuurpijl kunnen we ons thermo-ondergoed deze winter waarschijnlijk toch nog tevoorschijn halen, whoa! Anyway, we hebben weer een werk-/schoolweek overleefd en om dit een klein beetje te vieren staat er op deze fijne vrijdagmiddag weer een gezellige Weekly Photo Diary voor je klaar!

Heerlijk, ’s avonds lekker met de laptop op bed,dekentje over de beentjes en een beetje bloggen, surfen en filmpjes kijken, daar kan ik nou echt van genieten! | Het driemaandelijkse belastingfeest is weer aangebroken en dat is op z’n zachtst gezegd niet echt mijn hobby…. | In het Kruidvat gauw even de Essence oogschaduws op de foto zetten die binnenkort gaan verdwijnen, op de By Sjanty Facebook pagina zie je een overzicht van de kleurtjes waar we straks voorgoed afscheid van moeten nemen. | En ook een paar mooie nagellakjes moeten helaas het veld ruimen….

Meestal ben ik op zaterdagavond bij mijn vriendje, maar omdat hij lekker aan het party’en was had ik een blog en Gooische Vrouwen filmavondje, wat helemáál geen straf was! | Vorige week hebben we eindelijk de nieuwste Bond movie gezien, zeker een toffe film! | Easypeasy zaterdagavond meal, een helemaal zelf opgewarmde chickenburger, jum! | Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie wat mooie NYC lakjes heb laten zien, dus dat staat voor volgende week op het programma!

Oh yes come to mommie, nieuwe voorraad Wet ’n Wild stuffies! | Mams nam deze superlekkere comfy huissokken voor me mee bij de Aldi vandaan, voor € 1,70 kun je ze natuurlijk ook niet laten liggen! | Ik ben mezelf aan het ‘aanleren’ foto’s van meerdere producten tegelijk te maken, wel zo efficiënt | Damián had blijkbaar allang geen zin meer in die poppenkast en geef het kind eens ongelijk

Lekker zuurkool eten – met vooral veel worst natuurlijk – bij vriendje thuis, mmm! | Afgelopen week hebben we vanuit The Make Up Spot de alweer derde nieuwsbrief de digitale wereld ingestuurd | Jaaa, vandaag is er ein-de-lijk weer eens een filmpje op By Sjanty, long time no see videocamera! | Gisterochtend leek het even net hartje voorjaar met de strakblauwe lucht, de fluitende vogeltjes en het zonnetje over de weilanden, heerlijk!

Q: En, ga je nog helemaal los dit weekend of doe je nog even een beetje rustig aan zo net na de feestdagen?

Comments

 1. Leuk zo’n foto post! Ik heb ook echt een bloedhekel aan alles wat met administratie te maken heeft, bah. Ik doe lekker rustig aan! Heb nog een heel jaar om gek te doen 😉

 2. super leuke foto’s
  xxx

 3. http://stella zegt

  Wow, wat heb jij een prachtig uitzicht vanaf je slaapkamerraam. Zo heerlijk rustig.

 4. gezellige foto’s

 5. leuk artikel 😀
  ik vind het zonde voor die zoon van sylvie en rafaël >.<

 6. http://Claudia zegt

  Oh shoot! Helemaal vergeten om langs te gaan om te kijken of ze al 50% kortingen hadden op Catrice en Essence dingen xD Ik ga straks maar even kijken (en hopen dat het niet al leeggeroofd is).

 7. Leuke foto’s!

 8. Leuk artikel!

 9. Oh, wauw, helemaal zelf opgewarmd!! 😉
  Zo eens richting kruidvat hobbelen!

 10. Leuk om te zien! De nagellakjes va NYC zien er goed uit! Ben benieuwd!

 11. Wat een leuke foto’s 🙂
  Ik moet nog snel naar de kruidvat! Ben benieuwd welke producten er voor in de plaats komen.

 12. Leuke foto’s! Gooische vrouwen filmavondje en bloggen lijkt mij ook geen straf 🙂

  Liefs

 13. Erg leuke foto’s!

 14. Ik ben benieuwd naar die lakjes van NYC! Voor de rest ook erg leuk om te zien weer 🙂

 15. Wat leuk om weer te zien!

 16. leuke foto’s (:

 17. Leuke foto’s weer!
  Jammer he dat er wat essence dingen uit gaan:(
  Ik ben benieuwd naar het artikeltje over de NYC lakken^_^

 18. Hele leuke foto`s! Wat zijn die nagellakjes mooi!
  Liefs

 19. Leuke foto’s 😀 x

 20. leuke foto`s de sale hier was er ook maar al goed leeg geplunderd haha

 21. Leuke foto’s.

 22. Lekker zuurkool en chickenburgers nom nom. Ik blijf het een raar verhaal vinden van sylvie & Raf

 23. Erg leuk om te zien! Ik hou alleen absoluut niet van zuurkool. hihi

 24. Leuke fotootjes om te zien allemaal 😀

 25. dat rode lakje van NYC heb ik ook !
  en leuke foto’s !
  xoxo

 26. Altijd weer leuk foto,s kijkenSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.