Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Permanente wenkbrauwen Dfine Clinic Amsterdam

We hoeven je vast niet te vertellen hoe superbelangrijk wenkbrauwen zijn voor je gezicht en voor je uitdrukking. Maar wat nou als je bijna geen brows hebt en iedere ochtend, dag na dag, met dat eeuwige wenkbrauwpotlood in de weer moet met een kans van 50/50 dat ze wéér mislukken? Wij zeggen één ding: thank God for Diana van DFine Clinic Amsterdam, de redder in nood bij gebrek aan (mooie) wenkbrauwen!

BeginDiana Greuter van DFine Clinic in Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische en medische permanente make-up en bij haar kun je terecht voor permanente wenkbrauwen, eyeliner of lipliner. Nadat ze haar diploma allround schoonheidsspecialiste had behaald is Diana afgestudeerd op de Academie voor Permanente Make-Up en bij haar zijn je brows dus zeker in goede handen. Namens Femme Magazine liet Michelle haar superlichte, bijna onzichtbare brows daarom dan ook graag over aan de professionele hand van Diana.

DaianaAllright, let’s get started! De bijgetekende wenkbrauwkleur werd verwijderd en Diana bracht een verdovende crème aan op het gebied rondom de brows. Daarna tekende zij uit de losse pols een vorm wenkbrauw die eigenlijk in praktisch één beweging meteen raak was.

BrowsDaarna was het tijd voor het moment suprême: een geschikte kleur inkt te kiezen en deze aanbrengen. Bij het woord permanente make-up/tatoeëren en het zien van het apparaat dat zorgt voor de permanente brows denk je misschien dat het een behoorlijk pijnlijke aangelegenheid is maar dat blijkt reuze mee te vallen. Al met al duurt een gemiddelde behandeling iets meer dan een uurtje maar bij Michelle bleek de gekozen inktkleur echter nogal geel uit te vallen dus werd na een aantal pogingen overgegaan op een iets meer donkere kleur. Misschien even schrikken eerst, maar als je in je achterhoofd houdt dat de kleur in fases opgebouwd wordt en in de loop van de weken sowieso nog vervaagd valt het reuze mee.

Diana zet de wenkbrauwen met de zogenaamde hairstroke techniek, dat het effect van fijne, natuurlijke haartjes geeft. Na behandeling één heeft Michelle een stel mooi gevormde brows die bij heel goed bij haar gezicht en haarkleur past. Er zullen in totaal 3 behandelingen plaatsvinden, waarin het pigment laagje over laagje wordt aangebracht. Op deze manier wordt het mooiste resultaat verkregen én heb je langer plezier van de wenkbrauwen.

Wenkbrauwen-MichelleNa de behandeling is het zaak de huid gedurende 5 tot 10 dagen droog te houden en dus even op te passen met douchen en de sauna en sportschool even links te laten liggen. Tijdens de eerste 5-10 dagen moet ook een aantal keer per dag een dun laagje vaseline op de behandelde huid aan worden gebracht waardoor deze sneller en mooier zal genezen.

Over een week of 3 is het tijd voor behandeling 2 en begin mei volgt behandeling 3. Bij de volgende sessie(s) wordt niet alleen opnieuw een laagje pigment aangebracht, maar kunnen ook eventuele wijzigingen worden gedaan. Misschien moeten de wenkbrauwen toch net een beetje donkerder of moet de vorm iets worden aangepast, dat kan allemaal.

Mocht je interesse hebben in permanente wenkbrauwen of permanente make-up kun je voor meer informatie terecht op www.dfineclinic.nl

Dfine Clinic is gevestigd aan de Haarlemmerstraat 140 te Amsterdam.

Q: Wat vind je tot nu toe van het resultaat? Is het wellicht ook iets voor jou?

Één reactie op “Permanente wenkbrauwen Dfine Clinic Amsterdam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.