Miss Sporty Fabulous Gel Eyeliner & Highlighter

Of het nou 2003, 2013 of 2023 is; twee producten die we ondanks alle wisselende trends eigenlijk altijd blijven gebruiken zijn onder andere eyeliner en highlighter. Ha!, dacht Miss Sporty daarom, dan moeten we deze twee hoognodig eens combineren in ÊÊn doosje. Zo gezegd, zo gedaan: let me introduce you to the Fabulous Gel Eyeliner & Highlighter!

In dit nieuwe paletje van Miss Sporty vind je een zwarte gel eyeliner en een witte highlighter die beiden vrij creamy en zacht van textuur zijn en zich daarmee volgens het merk heel makkelijk laten aanbrengen.

Goed om te weten is dat net als alle andere Miss Sporty oogproducten ook de eyeliner en highlighter in dit setje mild voor je ogen en dermatologisch getest zijn.

Als je naar de swatches kijkt zie je eigenlijk al genoeg: de eyeliner geeft echt een mooie zwarte kleur af en is ondanks de vrij creamy structuur best snel droog en makkelijk in gebruik. De highlighter heeft een vergelijkbare structuur en is wit van kleur met een pearl finish en een heel klein shimmertje. Zelf vind ik highlighters in poedervorm altijd ietsje fijner, maar dat is puur persoonlijk. Eindconclusie: leuk en handig setje, zeker wanneer je een nachtje weggaat of de hele dag onderweg bent en je jezelf even een touch-up wilt geven!

Het Miss Sporty Fabulous Gel Eyeliner & Highlighter kitje is vanaf deze maand voor â‚Ŧ 3,49 verkrijgbaar bij onder andere DA en Etos.

Q: Wat denk je van dit nieuwe setje: iets voor jou of niet?

Comments

 1. Zo handig nu de eindejaars party’s eraan komen want je wil graag dat je look er midden in de nacht wel goed uit ziet. Zonder dat je al te veel make-up in je clutch hoef mee te nemen 😉

 2. Ziet er goed uit! Alleen heb ik van beide producten al genoeg in mijn stash! 😉

 3. Mooie pigmentatie!

 4. ziet er niet slecht uit!

 5. Ik vind de combinatie zo slim!

 6. Wel een handig setje!

 7. Wat slim om die twee bij elkaar te doen!

 8. Het lijkt mij best fijn!

 9. Handig setje!:-)

 10. De pigmentatie ziet er goed uit!

 11. Handig! Ziet er best goed uit!

 12. Ik zie ‘m geregeld voorbij komen en hij lijkt me erg fijn!

 13. Leuke combinatie en de pigmentatie ziet er goed uit!

 14. De pigmentatie ziet er erg fijn uit 🙂 x

 15. Wat een aparte, maar slimme combinatie 🙂 Vind vooral de highlighter er goed uitzien 🙂

 16. the eyeliner is top qualitySpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.