Categorieën
Beauty Nagels

L’Oréal Color Riche Le Nail Art nagelstickers – 006 Chic Python en 012 Diamant Eternel

Ja, ik ben vooral gek op nagellak, maar ook de nagelstickers beginnen hun plaats in mijn beautyhart steeds meer en meer te veroveren. Het was in het begin even wennen, behoorlijk klunzen en hier en daar teleurgesteld worden, maar ik heb nu toch een paar mooie stickers gevonden, damn! Misschien niet de meest budgetproof plakkers die er zijn maar oeh, mooi zijn ze wel!

Na Miss Sporty, Nail Rock, Essence, Sylvie Nails en Hema konden natuurlijk ook de fabulous stickers van L’Oréal niet achterblijven op By Sjanty. L’Oréal heeft haar stickers behalve leuke patroontjes ook nog eens een 2D of 3D effect gegeven, waardoor je nagels helemaal megavette eyecatchers worden!

De stickers zijn er in best heel wat verschillende patroontjes, jammer genoeg verschilt het een beetje per filiaal of ze allemaal beschikbaar zijn: 5 French Marinie, 6 Chic Python, 8 Or Lame, 9 Poudre Or, 10 Gold Lingerie, 12 Diamant Eternel, 13 Disco Diamonts en 15 Oh My Diams.

Vaste prik bij het aanbrengen van nagelstickers: eerst je nagels goed schoon en vetvrij maken zodat de stickers zich optimaal aan je nagels kunnen hechten. Daarna is het even passen en meten en kijken welk formaat je voor welke vinger nodig hebt, wat vaak het meest lastige deel is.

006 Chic Python vind ik zó gaaf, dat is tenminste nog eens een lekkere opvallende en chique nagelsticker! Behalve mooi is dit patroontje ook heel makkelijk aan te brengen en geeft ook niet snel van die lelijke gevijlde kartelrandjes aan de bovenkant.

En ook 012 Diamant Eternel mag er wezen zeg, deze is ook zo lekker bijzonder en oh so pretty. Jammer genoeg ook wel iets minder mooi in het aanbrengen, door het lichte patroontje zie je snel waar je de sticker afgevijld hebt.

Wat ik nu alles bij elkaar genomen van de L’Oréal nagelstickers vind? Erg leuk! Ja, ze zijn iets duurder dan gemiddeld en ja de 012 Diamant Eternel geeft misschien niet het allermooiste eindresultaat, maar verder blijven de stickers lekker lang zitten, zijn makkelijk te verwijderen en de patroontjes zijn net even wat anders dan anders en meer bijzonder dan die van andere merken.

De L’Oréal Color Riche Le Nail Art nagelsticker setjes zijn voor € 7,99 per stuk verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q:  Heb jij de L’Oréal nagelstickers al geprobeerd? Wat vind je van deze 2 patroontjes?

22 reacties op “L’Oréal Color Riche Le Nail Art nagelstickers – 006 Chic Python en 012 Diamant Eternel”

Ik had de zwarte met diamantjes met kerst op willen doen, maar dat mislukte compleet 🙁 Het vijlen van het randje lukte niet goed. Maakt dat uit dat ik het met een glasvijl gedaan heb? Nog tips?

Hoooly moly, wat een gave patronen zijn dit, vooral die eerste! Heel erg stoer.. zo op het eerste gezicht lijkt het ook niet alsof het stickers zijn, maar gewoon goed gelukte nailart! Nice 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.