Categorieën
Beauty

Kruidvat The Master Perfumer N˚22 Violet Orchid

Dat een lekker geurtje helemaal geen tientallen euro’s hoeft te kosten bewijs Kruidvat wel met haar The Master Perfumer assortiment. Op dit moment zijn er voor ons ladies vijf heerlijke geuren die slechts, geloof het of niet, slechts € 7,99 per stuk zijn. Vol trots presenteerde Kruidvat begin maart twee nieuwe geursensaties: Cherry Bloom en Violet Orchid en deze laatste heb ik inmiddels aan een uitgebreide geurtest onderworpen!

Violet Orchid heeft een mooie lichtpaarse look en in het flesje (50 ml) kunnen we volgens Kruidvat een betoverende mix van vanille, orchidee en patchouli verwachten. Oeh, sounds nice!

De geur van orchidee en patchouli vind ik altijd wat lastig te herkennen, maar de vanille is overduidelijk in tha house! Violet Orchid is een heerlijk fris, zoetig en supervrouwelijk geurtje dat ook nog eens behoorlijk lang aanwezig blijft. Oh yes, I like these!

Binnenkort zijn de vrouwelijke The Master Perfumer geurtjes overigens ook verkrijgbaar in een handige tasspray (€ 3,49), die je overal mee naartoe kunt nemen zonder je een breuk te slepen. Handy!

De nieuwe Violet Orchid geur is vanaf week 16 (week van 15 april) verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Heb jij al (een) Kruidvat Master Perfumer geur(en) in je bezit? Zo nee, welke zou je graag willen proberen?

19 reacties op “Kruidvat The Master Perfumer N˚22 Violet Orchid”

Ik heb het blauwe geurtje: Orange Blossom en hij is gewoon heeerlijk! Ook deze blijft wel tamelijk lang zitten en so what als je eens wat bij moet spuiten? 50ml voor slechts €7,99 is echt een koopje!

Ben wel benieuwd naar deze nieuwe geurtjes dus ga ze zeker eens testen in de winkel!

ooh ik heb zelf al de rose gegeven aan mama maar zij gebruikt hem niet omdat ik hem terug genomen hadxpxp was zeker van plan om nog eens eentje mee te nemen uit de winkel ze zijn zoooo lekker van geur ….

ik kan niet begrijpen dat dit Product nog aangeboden word het is helemaal niet meer te krijgen
ben al bij verschillende Filialen geweest maar kon het niet meer kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.