Categorieën
Beauty Nagels

Essence Colour & Go nagellak – 66 Shiny Godness

Behalve Catrice heeft ook het Essence assortiment er onlangs weer heel wat nieuwe lakjes bijgekregen. In totaal zijn er nu 28 Colour & Go lakjes waaronder de nieuwe 66 Shiny Godness, die ik voor je geswatched heb!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel veel Essence Colour & Go nagellak gebruik, simpelweg omdat ze me niet zo trekken en ik ze niet zo fijn in gebruik vind. Toch was ik wel benieuwd naar deze 66 Shiny Godness die vanuit het flesje een beetje een bronsachtig kleurtje met mooie shimmertjes lijkt te hebben.

Het vervelende aan de Essence Colour & Go lakjes vind ik altijd dat het flesje en het kwastje zo klein zijn, dat lakt nooit zo prettig. Toch ligt het volgens mij ook een beetje aan de kleur en finish van de lak hoe het op je nagels uitpakt, zo heb ik tot nu toe alleen nog maar lichte Colour & Go lakjes gebruikt.

Toen ik deze 66 Shiny Godness op mijn nagels ging aanbrengen was ik aangenaam verrast, want dit ging eigenlijk vrij makkelijk. De lak heeft een heel prettige dikte waardoor het zelfs voor een nagellak-kluns als ik mogelijk is netjes en streeploos te lakken. Yay!

Het lakje geeft mijn nagels een mooi shiny brons/gouden, feestelijk tintje en was tot mijn verbazing ook nog eens vrij snel droog.

Het ligt er een beetje aan hoe het licht op je nagels valt, want de ene keer lijkt het lakje zilver/brons en de andere keer zie ik er toch ook echt goud in. Leuk! Na dit lakje moet ik zeggen dat ik toch een beetje ben teruggekomen van mijn oordeel over de Essence Colour & Go lakjes en moet ik ze toch nog maar een tweede kans geven 🙂

Het Essence Colour & Go 66 Shiny Godness lakje is voor 1,29 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind jij van dit lakje?

5 reacties op “Essence Colour & Go nagellak – 66 Shiny Godness”

Ziet er leuk uit! Ik ga vanmiddag naar de Kruidvat om even naar de Natventrurista collectie te kijken, (en waarschijnlijk om ook iets te kopen…;)) en dan neem ik deze ook mee. Looks good!:)
X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.