Categorieën
Beauty Make-up

e.l.f. (Eyes Lips Face) Mineral Lipstick

Eerlijk gezegd was ik nog niet heel bekend met het budgetmerk e.l.f. (Eyes Lips Face), maar de laatste tijd zie ik er zoveel positieve en enthousiaste berichten over verschijnen dat ik er toch wel erg nieuwsgierig naar werd. Ik heb een aantal producten die ik stuk voor stuk met jullie zal doornemen en begin met de Mineral Lipstick!

Het assortiment van e.l.f. bestaat uit drie  lijnen: de ‘1 euro’ lijn, de Minerale lijn en de Studio lijn en deze bieden allen een enorme diversiteit aan producten. Uit de Minerale lijn testte ik de Mineral Lipstick die komt in een simpel en strak wit doosje met aan de zijkant een stickertje met de kleur en naam van de lipstick en ook bovenaan het doosje vind je een randje waaraan je de kleur kunt zien. Het feit dat er een doosje om de lipstick zit geeft het toch al iets extra’s en een wat luxer tintje.

Op de bovenkant van het doosje zie je het e.l.f. logo.
Op de zijkant van het doosje staan heel uitgebreid de ingrediënten van de lipstick vermeld, wat veel mensen heel fijn zullen vinden. De lipstick bestaat uit een voedende vochtinbrengende mix van exotische oliën, natuurlijke was, vitaminen en plantenextracten die je lippen lekker voeden. Alle e.l.f. minerale make-up is op 100% minerale basis zonder toegevoegde parabenen, conserveringsmiddelen of chemische kleurstoffen.

De Mineral Lipstick is er in totaal in 16 verschillende kleuren en biedt dus een ruime keuze waar voor een ieder wel wat tussen zit. De beschikbare kleurtjes zijn: 6701 Nicely Nude, 6702 Pouty Petal, 6703 Party Pink, 6704  Cool Coral, 6705 Barely Bitten, 6706 Rosy Raisin, 6707 Bare Brown, 6708 Fiery Fuchsia, 6709 Ripe Rose, 6710 Cheerful Cherry, 6711 Royal Red, 6712 Prime Plum, 6713 Rustick Brick, 6714 Rosy Tan, 6715 Natural Nymph en 6716 Runway Pink.
Ik ben nog steeds op zoek naar een geschikte, niet te donkere nudekleurige lipstick dus probeerde ik de 6715 Natural Nymph, die op het kleurvoorbeeld het meest nude leek.

De lipstick ziet er mooi uit met de zwarte matte huls en is simpel, maar strak en stylish. Op de huls zelf staat met witte letters Eyes Lips Face gedrukt en op de dop aan de bovenkant vind je het e.l.f. logo. De lipstick voelt stevig aan, opent makkelijk en sluit ook weer goed waarbij je een duidelijke ‘klik’ hoort en het dus niet snel zal gebeuren dat de dop er ineens afschiet of ernaast ligt.

Ik werd blij bij het zien van de kleur toen ik de lipstick omhoog draaide, want dit bleek echt een lichte nude. Wanneer je de lipstick uit de huls draait en neerzet ziet hij er echt stylish uit en zou je niet zeggen dat het een lipstick van slechts 5 euro is. De combinatie van het matte zwart met witte letters maakt het gewoon lekker strak en classy. Typisch een geval van less is more.
Volgens e.l.f.  zou de lipstick dankzij de gestroomlijnde vorm gemakkelijk over de lippen glijden met aanbrengen, een intens kleurresultaat geven en langhoudend zijn. De vorm van de lipstick zelf ziet er in ieder geval prima uit en de top lijkt een aardig breed oppervlak te hebben om je lippen mee te stiften.

Dan natuurlijk het belangrijkste van een lipstick: hoe is hij in gebruik. Het aanbrengen van de lipstick gaat zoals beloofd heel easy en smooth en hij glijdt als het ware over je lippen. Doordat de top van de lipstick lekker breed is neemt hij gelijk bijna het hele oppervlak van je lippen mee en dat is ideaal. Al bij het aanbrengen voel je dat de lipstick heerlijk zacht is en je lippen inderdaad voedt en hydrateert, het geeft alles behalve een ruw of prikkend gevoel.
Hieronder zie je een swatch van de lipstick.

Op deze foto lijkt de kleur vrij donker, maar op je lippen pakt hij echt als nude uit. Het zal aan de pigmentatie van je lippen liggen hoe nude de kleur zal zijn, maar bij mij geeft hij gewoon een mooi licht en subtiel huidskleurig tintje, dat niet heel opvallend is. De lipstick houdt het best een tijdje uit op je lippen en doet ze ook lange tijd lekker verzorgd en zacht aanvoelen.

De Mineral Lipstick van e.l.f. is gewoon hartstikke fijn en waar ik altijd dacht dat e.l.f. een wat duurder merk was blijkt dat dus helemaal niet zo te zijn. Deze lipstick heb je al voor slechts 5 euro en dat is echt heel weinig geld als je ziet hoe mooi de verpakking van de lipstick eruitziet en hoe prima de kwaliteit ervan is.

By Sjanty vindt dit product:

De e.l.f. Mineral Lipstick is voor € 5,00 te verkrijgen via de website www.eyeslipsface.nl

5 reacties op “e.l.f. (Eyes Lips Face) Mineral Lipstick”

E.L.F. verzendt de producten standaard met Chronopost en de verzendkosten zijn € 6,95.
Je zou dan het beste in één keer een wat grotere bestelling kunnen plaatsen of bijvoorbeeld ook meteen wat producten voor vriendinnen e.d. bestellen, dan ben je wat voordeliger uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.