Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Braun Face gezichts-epilator en gezichtsreinigingsborstel in één

Hoe hard wenkbrauwen en wimpers van ons mogen groeien, zo verafschuwen we het overige gezichtshaar. We willen een glad, schoon gezicht, vrij van overbeharing. Daar kan Braun Face 2-in-1 gezichtsverzorgingsset allemaal voor zorgen.

BraunFace1

 

Je gezicht is je visitekaartje. Dat spreekt voor zich. Als er twee dingen zijn die we niet willen op ons visitekaartje zijn dat wel vuil en haren.

BraunFace2

BraunFace6

De gezichts-epilator
We willen niks weten van overbeharing in ons gezicht. Maar je kunt er niks aan doen. Behalve het verwijderen ervan. Snorren en baarden horen bij mannen en onze wenkbrauwen houden we ook het liefste in shape. Toch lastig als je wel last hebt van ongewenste haartjes in je gezicht. En nog moeilijker om erover te praten. Het is nogal een ding waar een taboe op heerst. Braun Face is de eerste gezichts-epilator. De smalle kop heeft je toegang tot de lastigste plekjes. Als je geen last hebt van haartjes op je bovenlip of op je wangen, kan de Braun Face toch een uitkomst zijn. Wenkbrauwen epileren is een stuk prettiger, sneller en minder pijnlijk. Waar je alle kleine donshaartjes makkelijk kunt bijhouden met de Braun Face, kun je de vorm van de wenkbrauwen beter bepalen met een ouderwetse pincet. De epileerkop kan twee richtingen op draaien waardoor je altijd de juiste richting op epileert. Handig! En hij is snel! Hij maakt 200 bewegingen per seconde. Daar kan een pincet niet tegenop. Bij de set wordt een handig spiegeltje met een nog handiger lampje geleverd, waarmee je goed kunt zien of ook de kleinste haartjes zijn verwijderd.

BraunFace7

BraunFace3

 

BraunFace4

BraunFace5

De gezichtsreinigingsborstel
Een mooie huid begint bij de basis. Nog voordat er ook maar een druppeltje make-up bij komt kijken. De reiniging van de huid is nog veel belangrijker. Vaak blijven er nog veel te veel make-upresten achter na het reinigen van het gezicht. De Braun Face heeft twee functies. De epilatorkop kun je eraf trekken (ja gewoon trekken, ontdekten we) en de gezichtsreinigingsborstel kan plaatsnemen op de plek. Zelf vinden we het fijn om eerst de make-up te verwijderen en daarna het gezicht te verzorgen met een soort van na-reiniging met de gezichtsborstel. We zepen ons gezicht in met een reinigingslotion en bewegen dan kort met de borstel over het gezicht. Een half minuutje tot een minuutje (afhankelijk van de stevigheid van je huid) is genoeg. Daarna spoelen we het gezicht na met water. Groot voordeel: je kunt de borstel ook onder de douche gebruiken. De borstel van super zachte haartjes draait niet in het rond, maar beweegt door trillingen, want minder agressief is voor de huid.

BraunFace8

Vergelijking verschillende reinigingsborstels
In de loop der tijd hebben we al een aantal gezichtsborstels voorbij zien komen. En we kunnen heel eerlijk zeggen dat we deze niet de fijnste vinden. De reinigingsborstel van Clinique vonden we fijner in gebruik en tederder voor onze huid. De reinigingsborstel van Braun is wel een stuk lager in prijs.

Deze Braun Face 830 Epilator + Cleansing brush is verkrijgbaar voor €89,00 en wordt geleverd met een reinigende gezichtsborstel, een gezichtsepilator, een opbergetui, een verlichte spiegel en een beschermkap voor de epilator.

Q: Zou het iets voor jou zijn?

Één reactie op “Braun Face gezichts-epilator en gezichtsreinigingsborstel in één”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.