Benefit Stay, Don’t Stray Eyeshadow Primer

Door Alette – Van niks word ik zo blij als van een mooie ooglook. Als ik aan het eind van de dag in de spiegel kijk, wil ik deze look natuurlijk niet volledig verkruimeld in de rimpels van mijn oog aantreffen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig oogschaduwbasissen om dit te voorkomen. Deze Stay, Don’t Stray versie van Benefit zorgt ervoor dat zowel je oogschaduw als je concealer op z’n plek blijft. Natuurlijk heb ik getest of ‘ie goed werkt.

Allereerst wil ik even stilstaan bij de verpakking. Persoonlijk vind ik deze namelijk erg mooi!

Er zijn twee kleuren beschikbaar, light/medium en medium/dark. Ik heb de medium/dark gekregen om te testen en hoewel ik een vrij lichte huid heb, is deze kleur prima voor mij.

De applicator is niet de meest ideale die er bestaat. Doordat het sponsje steeds je huid raakt en daarna weer terug gaat in de huls, krijgen bacteriΓ«n kans zich te verspreiden.Voor persoonlijk gebruik vind ik het niet heel erg, want ik reinig mijn gezicht altijd voor ik me ga opmaken, maar ideaal is anders.

Afgezien van de applicator ben ik zeer, zeer tevreden over deze oogschaduwbasis. De kleuren van mijn oogschaduw komen mooier uit en blijven langer zitten. Ook mijn concealer blijft echt langer zitten als ik een beetje primer aanbreng onder mijn concealer. De laatste weken merkte ik dat ik mijn favoriete oogschaduwbasis (Too Faced Shaduw Insurance) aan de kant gooi om deze te pakken en dat zegt heel wat!

Hier nog een swatch van de oogschaduwbasis. Zoals je ziet is de kleur medium/dark vrij licht.

Al met al ben ik dus ontzettend tevreden over dit product! Het eerste product van Benefit dat ik probeerde, maar hopelijk niet het laatste. Dit proeft namelijk naar meer…

Benefit Stay, Don’t Stray Eyeshadow Primer is te koop bij Douglas en online voor €25,50.

Comments

 1. Klinkt goed en hij lijkt me erg fijn, alleen de prijs vind ik wel aan de hoge kant. Fijne review!

 2. Ziet er erg goed uit! Ik denk dat ik mijn TFSI of UDPP ook nog wel eens aan de kant kan gaan gooien voor deze (als ik ‘m ooit ga kopen), aangezien ik totaal niet overweg kan met tubes en deze applicator een stuk fijner vind.

 3. Klinkt goed en ik kan me niet iets bedenken dat dit merk niet heeft je moet hier echt iets van in je stash hebben πŸ˜‰

 4. Mooie oogschaduwbasis!

 5. Klinkt erg goed! Ik vind de verpakking ook echt heel erg leuk!

 6. klinkt super goed πŸ˜€

 7. Fijn dat hij goed werkt!

 8. Dat klinkt erg fijn, maar ik gebruik het niet heel vaak, dus dan vind ik de prijs wel hoog!

 9. Klinkt veelbelovend! πŸ™‚ Ik vind het alleen ietwat prijzig πŸ™

 10. Klinkt heel erg goed, vind hem alleen wel wat prijzig!

 11. Ziet er zeker mooi uit! Ik gebruik die van etos en die bevalt me wel heel goed eigenlijk. En een stuk goedkoper!

 12. Dat klinkt super! Benefit is echt een mooi merk.

 13. Duurrrr maar een oogschaduwbasis is echt de basis en als die niet goed is, kun je de rest ook wel vergeten, dus lijkt me een goede om in te investeren!

 14. Dit ziet er goed uit!

 15. Klinkt goed, vind hem wel iets te duur voor een oogschaduwprimer.

 16. Klinkt als een erg fijn en goed product!

 17. Fijn dat hij bevalt!

 18. Ik heb deze ook gehad. Ik was er alleen te zuinig mee πŸ™ Omdat ‘ie zo duur was, pakte ik deze niet iedere dag..Het gevolg: ik kon hem een paar maanden geleden weggooien omdat ‘ie niet meer goed was..Auw..
  Maar fijn is ‘ie inderdaad!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.