WIN – 3x VSM Oogdruppels

Afgelopen week werden we op de redactie verrast met een enorme (lees: huge) blauwe ballon met daaraan een mysterieus doosje. Dat mysterieuze doosje bleken oogdruppels van VSM, iets wat onze aandacht meteen wist te grijpen. Na een nachtje van iets teveel glaasjes wijn en iets te weinig slaap is dit echt een uitkomst en we hebben goed nieuws: we mogen 3 exemplaren van dit fijne goedje weggeven!

IMG_8579WAT DOEN DE VSM OOGDRUPPELS?
De VSM Oogdruppels is een steriele oplossing met extract van blauwe bosbes en natriumhyaluronaat die je gebruikt ter verlichting, bevochtiging en verfrissing van vermoeide, gezwollen en geïrriteerde ogen (ook geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen).

Wanneer je gauw last hebt van gezwollen, droge en vermoeide ogen door langdurig computergebruik, autorijden, het dragen van contactlenzen, rokerige ruimtes of ruimtes met airconditioning zullen de oogdruppels je ogen doen verlichten.

GEBRUIKSAANWIJZING
Druppel naar behoefte meerdere keren per dag enkele druppels in elk oog, gedurende enkele dagen.

IMG_8583KANS MAKEN OP 1 VAN DE 3 VSM OOGDRUPPELS?
Like de Femme Magazine Facebookpagina en laat hieronder een berichtje achter waarom jij deze oogdruppels graag zou willen proberen.

Meedoen kan tot en met woensdag 5 november aanstaande, de winnaressen krijgen per e-mail bericht

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN, DE WINNARESSEN HEBBEN BERICHT GEHAD!

Comments

 1. Ben in de overgang en niet alleen mijn huid word droger!

 2. Jolanda Foekens zegt

  Draag contactlenzen en de lucht bij mij op school is redelijk droog, geen goede combinatie! 😀

 3. Mijn ogen zijn zo droog als ik even naar de tv heb gekeken en ze worden dan ook rood en daar lijkt me de te winnen oogdruppels de perfecte oplossing voor omdat het op natuurlijke basis is.

 4. Mijn gevoelige huid en ogen zorgen ervoor dat ik altijd rood zie in die plekken. Ik hoor vaak dat oogdruppels kunnen helpen dit te verzachten. Bovendien kunnen oogdruppels volgens mij gebruikt worden om ‘pigments’ mooier op het ooglid aan te brengen.

 5. El de Jong zegt

  Heel erg graag voor mijn man want die heeft chronische oogontsteking door de citostatica die hij allemaal heeft moeten ondergaan.

 6. Ik doe ook graag mee. Ik ben sinds kort van zachte daglenzen naar harde nachtlenzen gegaan en heb erg last van droge en branderige ogen.

  Groetjes,
  Sabrina Cat

 7. k de graaf zegt

  met dit gure weer heb ik veel sneller last van mijn ogen, maar ook in rokerige ruimtes of na makeup te hebben gedragen, wie weet biedt dit verlichting

 8. Eigenlijk zou ik ze willen winnen voor mijn zus. Zij werkt in een verzorgingshuis waar het vaak erg warm is en droge lucht.’s avonds zit ze te snotteren op de bank doordat haar ogen zo droog zijn en dan heftig gaan tranen. Gun haar wel wat ‘relieve’!

 9. wilmsen anita zegt

  doordat ik veel lees heb ik vaak erg vermoeide en geirriteerde ogen

 10. Esmeralda Groenland zegt

  Ik heb vaak droge ogen. Dus ik kan deze druppels goed gebruiken.Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.