Categorieën
News

By Sjanty wordt….. Femme Magazine!

Femme-MagazineLieve, lieve lezeressen van By Sjanty, jullie zullen wel om enige uitleg verlegen zitten na deze titel. No worries, dat ga ik doen! Na 3 jaar met ontzettend veel plezier te hebben gewerkt aan By Sjanty is het tijd voor een volgende stap. Wat dat betekent? By Sjanty wordt vanaf begin volgende week omgetoverd in Femme Magazine, een online magazine bomvol beauty, fashion, food, health en entertainment. En dat ga ik niet alleen doen, want er staat een team van enthousiaste redacteuren te popelen om jullie te gaan verwennen met dagelijks maar liefst 4 artikelen!

Wat je kunt verwachten van Femme Magazine? Een online magazine met een mix van interessante onderzoeken, grappige weetjes, alles over beauty en fashion, lekker eten, gezond leven, leuke hebbedingen, inspiratie, showbizz, gossip en celebs. Kortom: all a woman needs!

We hopen jullie begin volgende week allemaal te mogen verwelkomen op Femme Magazine!

Chantal | hoofdredacteur, redacteur beauty, news & fashion
Mariëlle | redacteur beauty, fashion, showbizz, news
Marije | redacteur fashion & showbizz
Daphne | redacteur food & health
Hester | columniste vrijdag

32 reacties op “By Sjanty wordt….. Femme Magazine!”

Hoi Marielle, wat lief dat je aan me denkt! Het lukte niet meer mijn werk met bysjanty/femme magazine en mijn eigen blog te combineren. Vanaf nu zal ik dus alleen nog maar schrijven voor Blissful Beauty. Hopelijk zie ik je daar eens en verder veel leesplezier op Femme Magazine!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.