Schaamteloze selfie

schaamteloze selfieJe zit in de klas en opeens krijgt je zwangere docente last van weeën. Gezien deze weeën veel te vroeg komen is dit een ernstige situatie! Wat doe je dan? De conrector erbij halen? Ziekenhuis bellen? Nee, je maakt een foto. Met jezelf er ook op, zodat je bewijs hebt dat je er bij was.

Dat is in ieder geval wat de jonge Malik dacht toen hij zijn docente zwetend en naar adem happend in de klas zag zitten. Hij legde het moment vast en zette het op Twitter. Binnen korte tijd werd de foto miljoenen keren bekeken en was hij trending topic op Twitter.

m1mw95spf9l7_std1024Dit is de beruchte foto. De lachende Malik staat op de voorgrond en rechts boven hem zie je zijn docente die zelf naar het ziekenhuis mag bellen voor hulp.

Gelukkig bleek het loos alarm en liep alles goed af voor de juf. Inmiddels is ze weer aan het werk op de school en hoopt ze niet vaker zulke gênante foto’s van zichzelf op internet te vinden.

Bron

Q: Plaats jij ook regelmatig een selfie van jezelf online of ben je daar niet zo van?

Comments

 1. Wat erg

 2. Haha, best lullig! Ik plaats bijna nooit selfies, en zoiets zou ik ook gewoon niet durven denk ik. 😉

 3. Oei, ik zou me diep schamen als ik die jongen was. Ik maak wel selfies, maar niet zo heel vaak 🙂

 4. Ik maak nooit selfies, haha! Voor mijn blog maakt mijn vriend de foto’s, dus ik hoef nooit zelf aan de slag met een camera 😉

 5. hahaha, ik vind het wel hilarisch.

 6. Wat slecht…..

 7. Erg, ik neem eigenlijk nooit selfies. Tenzij ik echt een nieuwe profielfoto nodig heb..

 8. Wat erg!

 9. Jeetje, wat een onmenselijke daad! Dit is Selfie 10.0… Ik houd het wel gewoon bij een selfie waarbij ik andere mensen in ere houd!

 10. Wat een gek. :p

 11. Ah dat vind ik wel heel erg dat hij dat gedaan heeft. Het zou voor mij wel het laatste zijn waar ik aan zou denken om een selfie te maken in zo´n situatie. Ik maak zelf eigenlijk heel weinig selfies.

 12. hahaah geniaal!

 13. Ik moest eerst heel erg lachen, omdat ik dacht dat het in scene was gezet. Maar niet dus….ernstig dit!

 14. Oei..wat erg zeg, jammer te zien dat sommige mensen niet in eerste instantie een ander te hulp schieten..Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.