Een paar lekkere foute zomerhits

Wat heb ik ongegeneerd mee zitten blèren met de Zomer Top 1000 die Radio 538 onlangs de ether in knalde, heer-lijk. Van de Lambada tot The Ketchup Song en van Vamos a la Playa tot Mambo nr. 5, het bracht de toen nog ver weg lijkende zomer meteen even heel dichtbij. Nu het dan ook echt volop summertime is zijn die zomerknallers natuurlijk helemaal fijn en ik ga vandaag een paar lekkere foute zomerhits, die zeer waarschijnlijk de hele dag in je hoofd blijven hangen, met je delen!

We’re Going To Ibiza  Vengaboys


Ik ben er van m’n leven nog nooit geweest, maar hoe vaak heb ik ’t al niet gezongen: woah, we’re going to Ibiza, were the sky is blue and the beach is waiting for you. Oh, how I wish it were true….

Sex on the Beach – T-Spoon


Voor de destijds bijna pubers onder ons was het een beetje gniffelen omdat er S-E-X in de titel van dit liedje zit, maar afgezien daarvan was en is het natuurlijk vooral een hele lekkere golden summer oldie.

Que Si Que No – Jody Bernal


Nooit gedacht dat er ooit een video van Jody Bernal op mijn site zou komen, maar het is hem toch gelukt. Que Si Que No was zo’n beetje het enige succes van mister Bernal, maar geef toe: het is en blijft een lekkere zomerknaller!

Macarena  Los Del Rio


Fouter dan fout, maar zodra ons de eerste klanken van dit liedje ten gehore komen springen we spontaan in de macarena houding. En daar gaan we: rechterhand naar voor, linkerhand naar voor….

Coco Jamboo  Mr. President


Als je het hebt over Mr. President is het eerste waar ik aan denk toch echt meneer Obama en niet de vertolker van de zomerhit Coco Jamboo. Maakt niet uit, waarschijnlijk is de titel voor velen al genoeg om meteen instant zomerkriebels te krijgen.

Q: Wat zijn jouw favoriete ‘foute’ zomerknallers?

Comments

 1. Heerlijke nummers haha!

 2. Lekker fout, leuk om binnen in huis te luisteren 😉

 3. Heerlijk af en toe dit soort nummers!

 4. Summer jam vind ik leuk!

 5. Hahaha que si que no. Xx

 6. Haha Jody Bernal! Lang geleden, zeg!
  Xoxo Daphne

 7. Haha, leuk om deze weer eens te horen!

 8. Summer jam is leuk haha!

 9. haha ze zijn zeker allemaal fout XD

 10. Deze zijn wel heel fout, haha! Ik ben jammer genoeg iets te jong om hier echt herinneringen aan te hebben en vind ze dus eerder een beetje irritant ^^

 11. Heerlijke nummers 😀 x

 12. Echt heerlijke foute zomer nummers….

 13. Haha dit zijn ook echt die nummers die ik vroeger leuk vond!

 14. Heerlijk foute nummers! 🙂

 15. LOL sex on the beach hahaha wat grappig al deze liedjes vond ik geweldig vroeger 😛

 16. haha erg fout! Misschien moet je eens kijken op http://www.top90s.nl voor nog meer foute inspiratieSpeak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.