Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Het beste van het nieuwe tv-seizoen

Nu het nieuwe tv-seizoen weer van start is gegaan kunnen we alleen maar denken: “hoe hebben we deze zomer overleefd?” Serieus, hoe deden we dat zonder Goede Tijden Slechte Tijden waar altijd alles erger is dan in het echte leven? En wie hield ons op de hoogte van de dagelijkse actualiteit zonder Matthijs van Nieuwkerk op de buis?

tv1

Het lichtpuntje van het einde van de zomer is dat alle programma’s die we zo gemist hebben weer terug zijn op de buis. En omdat ze zo lang uit beeld zijn gebleven (of helemaal nog niet in beeld waren, in het geval van nieuwe kaskrakers) zullen we je volledig op de hoogte brengen van wat er op tv gebeurt. Of ja, we stellen je voor aan onze favorieten.

GTST
Naamloos-2.pnggt1
De soap die ons in de meest complexe situaties nog op de been weet te houden, omdat het ons laat inzien dat het al-tijd erger kan. En het nieuwe seizoen trapt af met de komst van een nieuw gezicht in Meerdijk: Thijs. Fjietfjiew.

DWDD
dw1
Door wie willen we liever op de hoogte gehouden worden dan door Matthijs van Nieuwkerk met zijn razend vlotte babbel? Vlak voor de zomerstop verhuisde De Wereld Draait Door naar een andere zender met een ander tijdstip. Matthijs van Nieuwkerk dacht dat dit behoorlijk wat invloed zou hebben op de kijkcijfers, maar waarschijnlijk hebben ze niks te klagen met een hele voorraad aan trouwe fans die om 19:00 uur best even wil overschakelen naar NPO1.

Samantha & Michael houden zich Thai
tv2
Extensions, kunstnagels en anabolen reizen af naar Thailand. Met de hele familie op sleeptouw. En wat er dan gebeurt, dat kun je op dinsdagavond zien om 19:30.

Expeditie Robinson
tv3
Leedvermaak blijft de beste entertainment. Zeker als het BN-ers betreft. Niks is fijner dan mensen die het helemaal gemaakt hebben zien zwoegen en ploeteren. Mensen die alles hebben wat hun hartje begeert met niks achterlaten in de jungle. Een dagje zonder eten is niet eens het vreemdste bij Expeditie Robinson. Wie er allemaal deelnemen aan het nieuwe seizoen is al bekend gemaakt. Het echte avontuur kun je iedere donderdag zien tussen 20:30 en 21:30 op RTL5.

Geer & Goor: waarheen, waarvoor?
tv4
Het programma heeft er inmiddels twee afleveringen opzitten en morgen zal de derde aflevering uitgezonden worden. Het is weer ouderwets lachen, gieren, brullen met de twee clowns. En deze keer mogen ze zich heerlijke bemoeien met een stelletje welwillende bejaarden. Elke donderdag te zien om 19:30 op RTL4.

Tourette on Tour
tv5
Een nieuwkomer in de lijst. Het laat zien dat Gilles de la Tourette niet alleen een aandoening is waarbij je veel scheldt (wat veelal wordt gedacht), maar dat het een aandoening is waarbij je vooral ongecontroleerde bewegingen en geluiden maakt waarbij je jezelf zelfs ernstig lichamelijk letsel kunt aanbrengen. Maar muziek leidt af en kan daardoor een stuk rust en plezier in het leven brengen. De aandoening zorgt voor hilarische momenten en het programma zorgt voor emotionele moment. Tourette on Tour wordt uitgezonden op RTL5 op maandag van 20:30 tot 21:29.

Doof!
tv6
Wanneer je nooit geluid hebt gehoord, zal je leven een er heel anders uitzien als je ineens alles kunt horen. De momenten vol emotie wanneer dove mensen voor het eerst kunnen horen worden vastgelegd. En ook de weg er naartoe hoef je niet te missen. Doof! Elke zondag om 20:00 uur bij RTL 4.

Boer zoekt vrouw
tv8
En natuurlijk het programma waar half Nederland niet niet naar kan kijken, waar menigeen verslaafd aan is, het blok aan het been van iedere vrouw, verzetten heeft geen zin: Boer Zoekt Vrouw, elke zondag nét voor de klok van half 9 bij de KRO op NPO1.

Q: Met welk programma ben jij blij dat het (weer) op de buis is?

Beeld

Één reactie op “Het beste van het nieuwe tv-seizoen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.