Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Fifty Shades of Grey Trailers

We kunnen het niet ontkennen: we zijn wel erg van de trailers de laatste tijd. Maar ja, dat is ook bovenal de beste manier om een indruk van een film te krijgen. En zeker nu Fifty Shades of Grey er een aantal hardnekkige trailers tegenaan gooit.

FSOG2

Met een sensuele slomoversie van Crazy in Love van Beyoncé op de achtergrond, hebben we als bezetenen zitten kijken naar het ondeugende imperfecte gezicht van Mister Grey. Die zijn al dan niet nog imperfectere minnares te lijf gaat op een manier waarin ze totaal geen slachtoffer is.

Toen viel ons oog op dezelfde trailer, in een andere compilatie, met andere muziek, die je hier kunt bekijken. Die ons minstens net zo nieuwsgierig wist te maken. De trailer laat ons naar de film snakken zoals Anastasia naar Christian snakt. En toen bleken er heel veel trailers van Fifty Shades Of Grey zich te verzamelen op het YouTube. We vonden er één die alle trailers in één vertoont. Negeer de subtitles, want die zijn minder charmant. Een trailer van 6:22 minuten. Een trailer die duidelijk maakt waar het verhaal over gaat -alsof we dat nog niet weten. En trailer waar we langer naar kunnen kijken dan 2:25 minuten. Deze trailer geeft meer bloot over de film dan welke trailer die we vonden ook. We laten de keuze aan jou om de film te bekijken, omdat het best “indrukwekkend” is zeg maar. Daarvoor verwijzen je we hier naartoe.

Wil je de film zien? Dan kan dat deze week nog. De film belooft bovendien wel snel uitverkocht te zijn. Just for your info.

En dan hebben we voor de anti-climax nog even dit:

De Fifty Shades of Grey trailer in Lego.

Q: Hoe hard ren jij naar de bioscoop voor Fifty Shades of Grey?

Één reactie op “Fifty Shades of Grey Trailers”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.