Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

De meest bizarre Songfestival outfits

Trijntje roept veel commotie op met haar jurk voor het songfestival. Toch heeft ze niet de meest opvallende jurk van de afgelopen jaren uitgezocht. Een aantal outfits waren namelijk iets extremer.

Trijntje Oosterhuis vertegenwoordigd Nederland dit jaar op het Eurovisie Songfestival. Naast het presenteren van het beste liedje slooft iedereen zich uit om er zo origineel en mooi mogelijk bij te lopen. Trijntje maakte veel emoties los met haar keuze voor een zwarte jurk met een erg diep decolleté. Volgens haar benadrukt ze daarmee de punten van haar lichaam waar ze het meest blij mee is. Go Trijntje! Hoewel niet iedereen even gecharmeerd is van de jurk, is het toch wel een feit dat ze er voor Songfestival begrippen niet eens zo heftig bij loopt. De volgende zes Songfestival outfits vallen pas echt onder de categorie bizar.

Ukraïne 2007 – Dancing Lasha Tumbai

Hijs een man in een zilver glitterpakje, zet een enorme ster op zijn hoofd en schuif een paar hoge hakken aan zijn voeten. Een perfect recept voor een bizarre Songfestival outfit.

Finland 2006 – Hard Rock Hallelujah

songfestival, outfits, bizar

Metal muziek op het Songfestival kan niet anders afgemaakt worden dan met ontzettend griezelige horrorpakken.

Bulgarije 2009 – Illusion

Kunnen de middeleeuwse outfits deze performance redden? Helaas is het antwoord nee. Origineel zijn de kostuums dan weer wel.

Tsjechië 2009 – Gipsy

Deze zanger besloot zijn lied kracht bij te zetten door een superhelden kostuum aan te trekken. Jammer genoeg mochten zijn superkrachten niet werken en haalde deze superman de finale niet.

Spanje 1999 – No quiero escuchar

In 1999 had de vertegenwoordiger van Spanje een wel heel kleurrijk kleedje aangetrokken. Waarom een kleur kiezen, als je ook alle kleuren van de regenboog in één outfit kan stoppen?

Griekenland 2002- S.A.G.A.P.O

Trijntje had ook kunnen kiezen voor een zwart Terminator kostuum, zoals deze zanger uit Griekenland.

Q: Wat vind jij van de jurk van Trijntje?

Één reactie op “De meest bizarre Songfestival outfits”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.