Cara hartje Michelle, zou het dan toch?

Een aantal weken geleden draaiden de geruchten rondom Cara Delevigne en Michelle Rodriguez overuren. Niemand die er niks over te zeggen had. De twee waren wel erg vaak gespot. Niet gewoon als girly girly friends, maar als lovers. Door een woordvoerder van één van beiden werd dit ontkend, en ook op hun Social Media was geen spoortje van overspringende vonken te vinden.

MC

Crazy in love
Hoewel de twee een match made in heaven zouden kunnen vormen; beide knettertje gek en ze zijn allebei niet bang om voor de duvel te dansen, hoorden we geen kik meer over het gerucht. Alle monden waren gesloten en de sleuteltjes werden goed verstopt.

Geen liefdesbootje, maar en helikopter
Tot nu. Tegen alle verwachtingen in heeft een nieuw gerucht omtrent de twee zich in medialand genesteld. Ze zouden niet alleen een relatie hebben, maar ze zouden inmiddels ook verloofd zijn en de trouwplannen al hebben klaarliggen. Elle.nl meldt dat ‘welingelichte bronnen’ zeggen dat de twee binnenkort in een helikopter boven de Niagara Watervallen elkaar het ja-woord zullen geven. Heel erg gek en impulsief, heel erg Cara volgens de bronnen.

Q: Wat denk jij: waar of niet waar?  

Beeld: Instagram
Instagram

Comments

  1. Ach we zien, lezen of horen het het wel 😉

  2. o my god.. Haha ik had dit eigenlijk echt niet verwacht.. Wel snel allemaal enzo, wow Cara gewoon hahaha!Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.